След неотдавнашните регулаторни сътресения в Binance обемите на търговия в

...
След неотдавнашните регулаторни сътресения в Binance обемите на търговия в
Коментари Харесай

Coinbase регистрира огромен ръст на обема на търговия – цената на акциите се изстреля с над 70%

След неотдавнашните регулаторни разтърсвания в Binance размерите на търговия в Coinbase означиха забележителен растеж. Едновременно с този скок се наблюдаваше и забележителен растеж в цената на акциите на компанията.

През ноември Binance и нейният някогашен основен изпълнителен шеф Чанпен Джао признаха виновността си за разнообразни нарушавания на финансовото законодателство, което докара до съглашение за $4.3 милиарда с американските управляващи.

След разрешаването на делото на Binance, Coinbase се трансформира в основен бенефициент в следствие. Ръководена от Брайън Армстронг, борсата стана очевидец на удивително 62% нарастване на размера на търговията, който набъбна от $31.16 милиарда през октомври до $50,4 милиарда.

Неотдавнашен отчет на компанията за блокчейн разбори Kaiko удостовери този скок, определяйки Coinbase и Bybit като съществени бенефициенти измежду проблемите на Binance. Според Kaiko Binance е изгубила пазарен дял в интерес на Coinbase в часовете за търговия отвън Съединени американски щати и в интерес на Bybit във всички области.

Очаква се тази наклонност да се резервира, като се има поради методът на Coinbase, насочен към спазването на условията, който притегли вниманието на многочислени претенденти, търсещи място за Биткойн ETF. Забележително е, че Coinbase служи като сътрудник за наблюдаване на разнообразни мениджъри на активи, в това число BlackRock, според подадените документи в Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища на Съединени американски щати (SEC).

Акциите на COIN на Coinbase скочиха доста – с над 70% през последния месец – като се повишиха от към $80 при започване на ноември до близо $134 все още на писане на публикацията.

Това рали продължава едногодишната наклонност, при която ценовото показване на COIN надминава водещи активи като Биткойн и Етериум . През последните шест месеца цената на акциите набъбна с над 100%, отбелязвайки удивително нарастване от 260% от началото на годината.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР