След неколкократно отлагане във времето и прекъсване за кратко заради,

...
След неколкократно отлагане във времето и прекъсване за кратко заради,
Коментари Харесай

Политически зоопарк: Корумпирана бюрокрация, превзела великия някога съюз между европейски държави

След неколкократно отсрочване във времето и спиране за малко поради, в пленарната зала на Европейския парламент в Брюксел предходната вечер се организира дебатът за митингите в България, както и " забележителното утежняване на спазването на правилата на правовата страна, демокрацията и главните права, в това число независимостта на правосъдната власт, разделянето на управляващите, битката против корупцията и свободата на медиите ".
Прибързано е отпадане на мониторинга, натрапен на България по Механизма за съдействие и инспекция. Това разгласи заместник-председателят на Европейската комисия Вера Йоурова при започване на дебата за върховенството на закона в Европейския парламент в Брюксел. Евродепутатът Даниел Фройнд пък съобщи, че е нужно парите от Европейски Съюз да бъдат харчени деликатно за България, защото са " черният хайвер на лакоми олигарси ".
 Готев: Дебатът за България в Екологичен потенциал прикрит поради механически проблеми, имаше ли хакерска офанзива? Готев: Дебатът за България в Екологичен потенциал прикрит поради механически проблеми, имаше ли хакерска офанзива?
" Дебатът за правовата страна в България в европейския парламент ще се запомни с невиждани механически фалове. Първоначално звукът...
Евродепутатът Радан Кънев съобщи, че не е могъл да направи, защото не е получил думата, по тази причина го е изпратил на всички сътрудници в Европарламента и го е внесъл в деловодството.
Всичко това докара до голям брой отрицателни мнения по адрес на европейските служители в обществената мрежа фейсбук. Представяме ви най-интересните от тях в обичайна ни графа " политически зоопарк ".
Ето ги и тях:
(журналист)
Изключените микрофони, запушената уста на Радан, слабоумието, скудоумието и духовната мизерия, които нощес в залата на Екологичен потенциал видяхме, надминаха всичките ми показа за разточителната, ненужна и корумпирана администрация, превзела великия в миналото съюз сред европейски страни.
 Речта на Радан Кънев, която не му разрешиха да изкаже пред Екологичен потенциал Речта на Радан Кънев, която не му разрешиха да изкаже пред Екологичен потенциал
Ръĸовoдcтвoтo нa EHΠ нe пoзвoли Радан Кънев ycтнo дa изĸaжe мнeниe в дeбaтa зa въpxoвeнcтвoтo нa пpaвoтo в Бългaпия. Но той представ...
( Сдружение „ Солидарна България " )
Днес очевидно е и ден за европейски разочарования.
ЕНП не разрешава на Радан Кънев да направи изявление в дебата за " върховенството на закона " в европарламента. Той предава документално, малко послание. Прави му чест, че продължава да пробва, само че няма знак за осъзнаване, че казусът е надалеч по-дълбок от нелепостите с " нашенската корупция ".
Една мултинационалка не се интересува дали наместниците й в България се грижат за българските служащи. За нея е значимо наместниците да изкарват огромни облаги. А това става с понижение на разноските за заплати, за здравни грижи, за пенсии и прочие Следователно колкото повече спазъм за работягите, толкоз по-добре за мултинационалката. В подмяна на това корпоративните еничари могат да злодействат безпроблемно, това задграничните капиталисти не ги интересува. Еничарите правят работа на тези с парите.
Докато някой прави работа на мощните в Европейски Съюз, ние може да продължаваме да пеем за полезности и достолепие. Не пречим изключително. Негодувате? Добре, в този момент ще желаяме от българското държавно управление още отстъпки - я още някоя отстъпка за корпорациите, я още военни самолетчета за американската военна промишленост. То ще даде, ще резервира властта. Ще платите вие.
 Снощи Европейският парламент съвсем замязя на българския, счита Крум Зарков Снощи Европейският парламент съвсем замязя на българския, счита Крум Зарков
" Механизмите на Европа май заработиха наопаки. Снощи Европейският парламент съвсем замязя на българския. И там, значи, можели да...
Не е корупция, капитализъм е.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР