След мозъчна травма, автомобилен търговец става талантлив художник …През 2015

...
След мозъчна травма, автомобилен търговец става талантлив художник …През 2015
Коментари Харесай

След мозъчна травма, автомобилен търговец става талантлив художник

След мозъчна контузия, авто търговец става надарен художник …През 2015 година, 38-годишният татко на две деца – Скот Меле от Уилмингтън (Wilmington), Северна Каролина, седял в колата си на кръстовище и чакал зелен светофар (HiddenTruth.site). Изведнъж, в него се блъска друга кола, която се движела със скорост 70 благи в час.Скот получава доста пострадвания, в това число сериозна контузия на главата. За благополучие оцелява и последователно стартира да се възвръща.

 a1 1 - След мозъчна контузия, авто търговец става надарен художник
Въпреки това, колкото повече се възстановявало тялото му, толкоз по-зле започвал да се усеща Скот душевен. Появила се тревога, а по-късно меланхолия. На Скот му изглеждало, че в този момент той въобще не е подобен, какъвто е бил преди.Месец след случая, Скот Меле бил с децата си и инцидентно влезнали в магазин за бои и лакове. Неочаквано, той купил бурканчета с бои, тъй като почувствал, че желае да вземе четка и да стартира да рисува. Преди това, даже и в детството си, той не обичал да рисува и бил изцяло апатичен към това изкуство.
Когато почнал да рисува, с изненада разкрил, че сътворява доста положителни картини, а с всяка последваща, равнището на неговите умения се увеличавало.Четете още: Историята на Миртъл Корбин – четирикраката жена

 a2 1 - След мозъчна контузия, авто търговец става надарен художник
Според специалисти, най-вероятно Скот Меле има извънредно редкия Синдром на саванта, който е разпознат единствено при няколко десетки хора в света.По-късно Скот споделя:„ Аз съм един от 33-те души в света, които са претърпели и получили сходно нещо. “

 a3 1 - След мозъчна контузия, авто търговец става надарен художник
С този синдром, след съществени пострадвания на главата, хората внезапно демонстрират гении, които преди не са имали. Някой стартира да се занимава с музика и да композира мелодии, различен се демонстрира като публицист или математик, до момента в който други, като Скот, откриват гения на художника в себе си.

 a4 1 - След мозъчна контузия, авто търговец става надарен художник
По-рано, животът на Скот Меле бил елементарен и отегчителен. Той работел като продавач на коли, а задачите в живота му били доста елементарни – да продаваш повече и да печелиш повече, с цел да имаш пари за себе си и за фамилията си. Скот прекарвал свободното си време единствено със фамилията и на процедура нямал другари и занимания.

 След мозъчна контузия, авто търговец става надарен художник
След мозъчна контузия, авто търговец става надарен художникСега, този човек, както Скот споделя, “изглежда е починал ” и вместо това се е появил нов Скот Меле, който желае да живее по друг метод и да се любува на всеки миг творчество.

 a6 1 - След мозъчна контузия, авто търговец става надарен художник
Скот се пробва да рисува графити по стените и да употребява разнообразни техники за изобразяване. Той към момента се пробва да разбере по какъв начин би трябвало да живее в този нов живот.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР