След много преобръщания, министър-председателят Риши Сунак заложи на печелившата стратегия

...
След много преобръщания, министър-председателят Риши Сунак заложи на печелившата стратегия
Коментари Харесай

Представяме Ви статистиката за оцеляването на Сунак

След доста преобръщания, министър-председателят Риши Сунак заложи на печелившата тактика на Джон Мейджър от 1992 година като негов „ стеснен път “ към успеха на общите избори в Обединеното кралство, които се чака да се проведат тази година. Консерваторите ще възвестят възстановяване на стопанската система, ще предупредят, че гласуването за лейбъристите би било рисковано и ще понижат персоналните налози в бюджета на 6 март.

Само последният от тези три остава нерешителен, тъй като Сунак е зависещ на самостоятелната работа за бюджетна отговорност да обезпечи нужните запаси посредством своите фискални прогнози. Първата версия на тях към момента не е споделена с Министерството на финансите или с номер 10.

Има основателни аргументи да считаме, че фискалният надзирател ще даде на Sunak по-голям боен сандък от £13 милиарда независимост, която разпознава след есенното изказване от ноември. Оттогава упованията на финансовите пазари за бъдещи лихвени проценти са спаднали с почти един процентен пункт и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР