След Миро и Киро дойде ред на Ицо. Така депутати

...
След Миро и Киро дойде ред на Ицо. Така депутати
Коментари Харесай

След Миро и Киро, напористата началничка на кабинета ,,Петков“ Лена залитна и по… Хазарта?!

След Миро и Киро пристигна ред на Ицо. Така депутати разясниха пред “Труд ” най-горещата любовна спекулация на началничката на кабинета на премиера в оставка Лена Бориславова с депутата от “Продължаваме смяната ” Христо Петров, прочут като Хазарта.

В Народното събрание вървят облози дали и известният рапър е държал парапета на тайната любовна квартира по сходство на министър-председателя Кирил Петков. Сюжетът беше сниман от охранителни камери към входа на апартамент чартърен, където Петков и Бориславова са се усамотявали през предишното лято.

Прясната мълва е, че напористата началничка на кабинет е натирила Кирил Петков, откакто бе свалена от самолета до Рим поради дамата на премиера – Линда. И демонстративно се преориентирала към народния представител Христо Петров, който е без тапия за висше, само че е член на парламентарната комисия по обучение. На този декор зам.-председателят на 47-ото Народно заседание Мирослав Иванов изглеждал напълно изпаднал от класацията на амбициозната Лена. Негови сътрудници настояват, че все по-често го виждали да си купува 12-годишно уиски от парламентарния бюфет.

Малко след парапетния скандал и свалянето на Лена от самолета, Мирослав Иванов беше употребен като спешен пиар и Бориславова демонстративно сподели на публицисти в коридорите на Народното събрание годежен пръстен от него. Бижуто се появи на ръката на Лена малко преди вота на съмнение против държавното управление, а от няколко седмици Бориславова непрекъснато пътува и до Ямбол, откъдето е родом и повдигнат за народен представител годеникът ѝ Миро.

В града на богинята Диана обаче локалните разискват от няколко дни и аферата на Лена и Ицо Хазарта. Още предходната есен при реденето на листите на “Продължаваме смяната ” беше обществено известно, че Мирослав Иванов дължал водаческото си място в Ямбол на въздействието на дългокосата юристка върху Кирил Петков. Според депутати, такава била обстановката и с Христо Петров, който бе пръв в листата на Политическа партия за 25 МИР. Рапърът попаднал в листите на “Промяната ”, тъй като Лена натиснала за това Петков и Асен Василев.

След скандалните фотоси на Лена и Киро тъкмо Василев остро се възпротивил Бориславова да кадрува толкоз безпардонно в бъдещите листи на групировката. По неофициална информация сред Бориславова и Василев имало скандал в Министерския съвет, само че огнената брюнетка му дала отговор единствено: “Оправи първо своя персонален живот! ”.

Любовните афери се отразявали зле и на цялата парламентарна група, настояват народни представители. Част от депутатите пък са искрено гневни на подигравателните забележки от съперниците си, дали са влезнали в Народното събрание, откакто са пили кафе с Лена. Бориславова и Хазарта се демонстрираха обществено тъкмо в столично кафене, а Лена нееднократно признавала, че обичаната ѝ ария на рапъра е “Колега ”. Дори си разрешавала да натъртва на същото послание, когато приказва с него пред други съпартийци. Избраници от “Продължаваме смяната ” недоумяват по какъв начин толкоз нецензурна ария може да е в основата на връзката на шеф кабинет на министър председател и депутат, визирайки текста “в Народното събрание да лапаш пи*ки е бизнес ” (виж карето, б. р.).

Близостта на Бориславова с Ицо Хазарта е разпалила ревността на Кирил Петков и Мирослав Иванов и двамата двамата даже стоплили връзки, откакто месеци наред се поздравяваха повече от хладно и не се засичаха даже на публични събития.

На фона на предстоящите предварителни парламентарни избори, народни представители следят с интерес и бъдещата класификация на листите на “Промяната ”. Със сигурност Лена Бориславова още веднъж ще е в тях, макар спора ѝ с Асен Василев, само че нито мястото на Ицо Хазарта, нито това на Мирослав Иванов били сигурни.

Годениците не са известни в Ямбол
Лена и Миро се познават още от студентските си години

Лена Бориславова и Мирослав Иванов са идвали дружно единствено на две обществени събития в Ямбол за последния месец и половина, споделиха в родния град на краткотрайно изпълняващия длъжността ръководител на Народно събрание. На 12 юни пристигнаха, с цел да открият офиса на локалната конструкция на “Продължаваме смяната ”.

Гръмнаха шампанско рано сутринта, а камерите снимаха признанието на Иванов, че имали съмнения дали да тръгнат за откриването поради обстановката в страната. Случайно или не, само че визитата в родното му място стана малко, откакто бе публикуван видеозаписът, на който премиера Кирил Петков опипва на стълбище до апартамент чартърен годеницата му.

Вторият път двамата още веднъж дойдоха за конференция преди дни, обвързвана с нова болница в Ямбол. Лена и Миро се познават още от студентските си години, само че майката на Иванов – Димка Иванова в последно време не афиширала топли усеща към бъдещата си снаха.

В града се знае, че Лена и Миро живеят дружно в София, само че демонстрираният годеж с пръстена не беше прочут на локалните.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР