След месеци на слухове за срещи, Джиджи Хадид и Брадли

...
След месеци на слухове за срещи, Джиджи Хадид и Брадли
Коментари Харесай

Джиджи Хадид и Брадли Купър се държат за ръце на първите снимки на PDA, докато романтиката се разгаря в Лондон

След месеци на клюки за срещи, Джиджи Хадид и Брадли Купър демонстрираха първата си обществена демонстрация на любов в Лондон в четвъртък.

В фотоси, извънредно получени от The Post, 28-годишният супермодел и 49-годишният артист от „ Маестрото “ се държаха за ръце, до момента в който вървяха по улиците на града.

Виждането пристигна часове откакто двойката, за която се приказва, че се срещат от октомври 2023 година, беше снимана да хващат полет от Ню Йорк дружно във вторник.

Хадид носеше същата бяла тениска и черно кожено яке в Лондон, каквито носеше на летището в Ню Йорк, само че размени необятните си дънки за чифт необятни панталони.

Междувременно Купър се опита да скрие известното си лице зад чифт слънчеви очила и зимна шапка. Той съчета визията с мрачно яке и карго панталони.

Излизането идва единствено дни откакто „ Маестрото “ на Купър беше номиниран за Оскар за най-хубав филм. Звездата също получи номинация за най-хубав артист, само че беше изключен от категорията за най-хубав режисьор.

T...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР