Бивш служител на ESB, който каза пред съда, че е

...
Бивш служител на ESB, който каза пред съда, че е
Коментари Харесай

Служител на ESB, който беше бит от ядосан шофьор, получи обезщетение от 60 000 евро

Бивш чиновник на ESB, който сподели пред съда, че е бил грубо обичай и застрашен да бъде убит от сърдит водач, получи обезщетение от 60 000 евро неговият нападател.

Джералд Боудън, в този момент на 71 години и пенсионер, от Whitethorn Park, Palmerstown, Дъблин 20, сподели в Окръжния цивилен съд, че е регулирал придвижването на ров на път ESB покрай Gracepark Heights в Дъблин 11 години преди, когато се случи нападението против него.

Той сподели на арбитър Дженифър О'Брайън, че Разван Тарзиу от Грейспарк Хайтс е направил изключение от слагането на конус пред микробуса си и е излязъл и е блъснал и го ритна, причинявайки кървене и синини.

„ Когато двама от момчетата го дръпнаха от мен, той сподели, че отива до къщата си, с цел да вземе пушката си и ще има кървава баня и аз бях ще бъде първият убит “, сподели господин Боудън на юриста си Кари Джейн Каниф. укриване на връчване на делото на господин Боудън на ответника и, в последна сметка, присъда за отсъствие е била получена пред различен арбитър против...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР