След края на миналия сезон с червените се разделиха ,

...
След края на миналия сезон с червените се разделиха ,
Коментари Харесай

ЦСКА - София стартира срещу Арда с надежда за по-добър сезон

След края на предишния сезон с " алените " се разделиха, продаден в Мексико,,,,, и Жуниор Нзила. Същевременно клубът се укрепи с,, и Дюкенс Назон, като чакат още нови попълнения. Извън сметките на Илич за срещата с е националът, който към момента лекува контузия в глезена.

В състава на " алените " още веднъж е капитанът, който пропусна съвсем всички пролетни мачове, като включването му още против кърджалийци е под сериозна въпросителна. Трябва да се означи и протестът на проведените почитатели от бранш " Г ", който се оповестиха срещу клубните шефове и тяхното ръководство, след изгубения край от.
 ЦСКА - София: Клубът заплати 3.2 млн. лв., с цел да картотекира футболистите си ЦСКА - София: Клубът заплати 3.2 млн. лв., с цел да картотекира футболистите си
През паузата се укрепи с някои опитни футболисти, като отборът на Александър Тунчев се цели най-малко в повтаряне на предишния сезон, когато финишира в първата половина на втората осмица в efbet. Вратарят,,, и бразилският халф Жуниор са новите футболисти в Кърджали, за сметка на напусналите, Ласана Ндиайе, Християн Василев, Мартин Луков и.

- София -

Вероятни сформира:

- София: Бусато, Турицов, Матей, Махмутович, Де Нойер, Юга, Жеферсон, Шопов, Туфегджич, Папазов, Кръстев

: Господинов, Лозев, Стоев, Крачунов, Желев, Юруков, Ботев, Тилев, Коконов, Ковачев, Йорданов

Снимка: start-photo.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР