След края на Игри на волята скандалната Денислава реши да

...
След края на Игри на волята скандалната Денислава реши да
Коментари Харесай

Няма да повярвате какво направи с външния си вид Денислава от Игри на волята

След края на " Игри на волята " скандалната Денислава реши да скъса с предходното си Аз, евентуално повлияна от отрицателните мнения, по тази причина смени напълно визията си. По този метод по мъчно ще я разпознават на улицата и по-малко ще я сочат с пръст, обсъждайки неприятното й държание във формата. 

На фотосите, които показа в профила си в Инстаграм, тя сподели своята нова прическа - глезената и русокоса Денислава се трансформира в чернокоса кралица.

Денислава побърза да каже, че не става въпрос за перука. Наистина се е престрашила да направи тази сериозна стъпка към новата си визия. Промяната в цвета на косата й добави спомагателна тайнственост и характерност към нейния облик.

" И не, не е перука.  ПРЕСТРАШИХ съдебна експертиза и в действителност го направих. Взех решението от в този момент за в този момент на фризьорския стол. Всичко живо е в ШОК, а първите реакции на приятелите ми са скъпи ", смее се Дени под първите фотоси като брюнетка. 

Феновете на " Игри на волята " останаха шокирани и възхитени от тази смяна. Денислава сполучливо потвърждава, че може да бъде хамелеон в света на модата и стила и постоянно е подготвена за нови провокации.

Тя продължава да впечатлява публиката със своята храброст и достоверност.
                             


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР