След края на делото срещу Амбър Хърд Джони Деп е

...
След края на делото срещу Амбър Хърд Джони Деп е
Коментари Харесай

Какво събитие събра отново заедно Джони Деп и Камил Васкес

След края на делото против Амбър Хърд Джони Деп е в разцвета си. Нещата за него се развиват все по-добре, а животът му става все по-интересен.

Актьорът жъне триумфи както в персонален, по този начин и в професионален проект. Поредното доказателство за това е впечатляващият концерт, който изнесе във Вашингтон, дружно с китариста Джеф Бек.

Двамата превземат сцената в The Anthem във вторник вечерта, 4 октомври. И нямат спирка. След като издават взаимен албум през лятото, те потеглят на турне в Съединени американски щати, което ще продължи и през ноември. Жителите на Лас Вегас, Лос Анджелис, Нашвил и други ще имат шанса да бъдат директно до любимците си и да се насладят на осъществяванията им.

Сред най-големите почитатели на Джони Деп и Джеф Бек се оказват юристите на артиста от процеса във Вирджиния. Камил Васкес и Бенджамин Чу участват на грандиозното шоу във вторник и театралничат за фотоси зад кулисите, с VIP пропуски, несъмнено.

А в публиката откриваме и някои от най-върлите фенове на артиста, които участваха на правосъдното произвеждане по-рано тази година, написа People. По думите на един от тях - Джоан Гарсия, концертът е като събиране на почитателите на Деп, които са се срещнали в съда.

" Беше ужасно. Чувствах се като че ли се събираме. Видях толкоз доста хора от процеса. Бяхме като семейство. Бяхме дружно шест седмици. Преминахме през доста и видяхме Джони също да преодолява толкоз неща. Толкова се зарадвах да видя Камил и Бен, всички се почувствахме в действителност близки, усетихме специфична връзка сред нас ", сподели тя.

На сцената, самият Джони Деп изрази насладата си, че " мога да изсвирвам с тези момчета. По някакъв метод е необичайно, само че е необикновено ". " Искам да благодаря на доста от хората, които са в тази зала ", спестовно, само че откровено той се обърна към публиката.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР