След кратко изследване на световните тенденции и прогнозите за тяхното

...
След кратко изследване на световните тенденции и прогнозите за тяхното
Коментари Харесай

Готов ли е бизнесът за предизвикателствата на бъдещето?

След малко проучване на международните трендове и прогнозите за тяхното развиване през идващите 20-30 години, Българска стопанска камара започва първото в България изследване за да проучва информация до каква степен българският бизнес е подготвен да посрещне провокациите на изменящия се свят -  " Готови ли сте за бъдещето? ". 

Подбраните във въпросника трендове са резултат от обзор на прогнозите до 2050 година на редица международни водещи организации и компании като Deloitte, PwC, Euromonitor International, Accenture, Future Today Institute, Roland Berger Institute, National Intelligence Council и други. 

Стопанската камара има упоритостта да проучва информация от изследването по браншове и да сътвори картина на вътрешния капацитет на българския бизнес за посрещане на бъдещето. 

" Това не е просто следващият въпросник ", означават от камарата.  

Проучването е създадено по този начин, че в процеса на отговор всеки участник може да си направи  самокритика  къде е позициониран във връзка с световни общи трендове, софтуерни нововъведения, процесите по развиването на човешките запаси и на потребителското държание. 

Обобщените данни от  изследването ще очертаят мощните и слаби страни, опциите и заканите, само че и ще дефинират потребностите. По този метод ние от БСК ще можем също на собствен ред да бъдем по-ефективни в поддръжката си за българския бизнес в превъзмогване на провокациите, които предстоят. 

Проучването е отворено за фирми от всички браншове до 30 септември 2021 г. 

Информация по отношение на резултатите от изследването ще бъде изпратена до всички компании, взели участие в него. 

 

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР