След кратка почивка участниците в разговорите за съставяне на коалиционно

...
След кратка почивка участниците в разговорите за съставяне на коалиционно
Коментари Харесай

Преговорите за правителство: Участниците правят списък на идеите, които ги обединяват

След къса отмора участниците в диалозите за сформиране на съдружно държавно управление минаха към сформиране на описи с концепциите, по които нямат разногласия и тези, по които имат, които следва да се обсъдят в допълнение от специалистите.

Всички партии се съгласиха да продължат помощите за бизнеса поради пандемията с стратегии като тази, известна като 60/40 .
Преговорите за кабинет: Какво оферират обособените партии за стопанската система? (ВИДЕО)
Започнаха диалозите за съдружно съглашение сред " Продължаваме промяната " и представители и специалисти на още три партии - " Демокр...

. Кирил Петков означи, че в общия случай администрацията е качествена, само че е доста значимо кой я управлява.

Реформата в ръководството на държавните компании също получи поддръжка от всички като остана спорен въпросът дали безусловно би трябвало някакъв дял в тях незабавно да се приватизира или първо да " стартират да работят както би трябвало " , по думите на Кирил Петков, представен от Дневник. Самият той уточни от опита си, че е въпрос не толкоз на това кой е притежател, а дали се оправя добре като подобен.

.

В допълнение на към този момент препоръчаните хрумвания Калина Константинова от " Продължаваме промяната " изреди няколко от концепциите на групировката в бранш " Икономика ", измежду които е тази Министерството на стопанската система да стане и на нововъведенията, тъй че да има координираща роля в този сегмент.
Преговорите за кабинет: Българска социалистическа партия с съответни хрумвания за енергетиката (ВИДЕО)
Започнаха полемиките на " Продължаваме промяната " с Българска социалистическа партия, " ИТН " и " Демократична България " на тематика енергетика. Целта на обсъжд...

В допълнение се предлага и основаването на ръб за нововъведения взаимно с министерствата на културата и на образованието освен за съгласуваност, само че с цел да може да се включат и бизнес водачи от чужбина и да се построи дълготрайна визия, която да не зависи от моментното ръководство в което и да е от тези ведомства.

Предлага се още да има тласъци за университетите да работят дружно с бизнеса още веднъж за поощряване на нововъведенията.

За групировката е значимо и индустриалните паркове в бъдеще да се построяват въз основата на деклариран интерес от вложители, а също и съществуващи летища в композиция с безмитни зони да се употребяват за развиване на карготерминали.

Предлага се концепцията комерсиалните вериги да си сътрудничат тъй че да изнасят на открито български артикули.
Започнаха договарянията за съдружно държавно управление (НА ЖИВО)
Начало на диалози за съдружно държавно управление сложиха специалисти от няколко разнообразни обединения. Тe ca инициирaни oт " Прoдължaвaмe Прoм...

Сред значимите акценти за групировката е и одобряването на България като финансов хъб посредством разкриване на финансови центрове на интернационалните компании, с цел да може страната да се възползва оптимално от ниските налози.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР