След като всички четвъртфиналисти в Шампионската лига станаха ясни, време

...
След като всички четвъртфиналисти в Шампионската лига станаха ясни, време
Коментари Харесай

Най-добрите 8: "Рейнджърс" и "Славия" Прага развързват възела

След като всички четвъртфиналисти в Шампионската лига станаха ясни, време е да научим имената на най-хубавите 8 в Лига Европа.

Каналите на bTV Media Group ще ви покажат 3 дуела, в които интригата е жива. Не пропускайте реваншите от осминафиналите във втория по мощ европейски клубен шампионат през днешния ден (18 март).

Снимка: Reuters

От 19:40 ч. по bTV Action " Динамо " Загреб посреща " Тотнъм " . " Шпорите " реализираха победа в първата среща с 2:0, а в този момент в Хърватия им следва да си подпечатат визите за идващия стадий. Дали обаче това ще се случи? Възпитаниците на Жозе Моуриньо изгубиха огромното дерби с " Арсенал " преди дни, на осмо място в класирането са вкъщи и не им остава нищо друго, с изключение на да побеждават в Европа. " Динамо " пък е твърд противник, даже без аудитория по трибуните и няма да се даде по този начин елементарно!

Снимка: Reuters

В същото време по RING " Рома " гостува на " Шахтьор " Донецк . И там нещата наподобяват предвидими. Италианските " вълци " реализираха типичен триумф преди седмица и в този момент единствено би трябвало да си подсигурят класирането напред. Само че домакините ще дебнат и за най-нищожния знак за подценяване и успокоение, с цел да нападат на своя територия.

От 22:00 ч. по bTV Action ще забележим най-завързания дуел. Шампионът на Шотландия " Глазгоу Рейнджърс " посреща " Славия " Прага . Футболистите на Стивън Джерард са любимци на пръв взор, само че в първия мач разрешиха на чехите да вкарат един гол за самочувствие и срещата приключи 1:1.

Снимка: Reuters

Сега и двата отбора треперят! Кой обаче ще се ориентира по-добре в напрегнатата обстановка? Ще успее ли " Рейнджърс " да се понесе на крилата на вдъхновението след извоюваната първа купа от 10 години насам? Или " Славия " ще влезе в ролята на главорез? Предстои да разберем!

На платформата VOYO.BG може да гледате още две срещи:
" Молде " – " Гранада " (0:2 в първия мач) от 19:55 ч.
" Виляреал " – " Динамо " Киев (2:0 в първия мач) от 22:00 ч.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР