След като всеки от треньорите в музикалното риалити Гласът на

...
След като всеки от треньорите в музикалното риалити Гласът на
Коментари Харесай

Започва битката за зрителския вот в „Гласът на България“


 finalisti

След като всеки от треньорите в музикалното риалити „ Гласът на България “ избра своите четирима финалисти, които да пеят на първите живи концерти, се дава старт и на битката сред гениите за зрителския избор. Именно публиката ще дефинира кои от 16-те четвъртфиналисти да продължат напред към полуфинала.

Гласуването ще е посредством есемес на номер 16700 с името на участника на латиница, като всеки фен може да поддържа избраника си с най-много 25 къси известия. Изпълнителите на Иван Лечев, Поли Генова, Камелия и Графа още веднъж ще се изправят едни против други, като тримата с най-голям избор от всеки тим ще продължат към предпоследния стадий от надпреварата. Така на 20 май четирима от гениите ще отпаднат.

Полуфиналът на музикалното шоу, който ще се излъчи на 27 май, ще бъде и най-сериозното тестване за тазгодишните гении от „ Гласът на България “.

Тогава ще отпаднат 8 артисти и единствено най-хубавите четирима ще излязат да се борят на 3 юни за купата „ глас на България “ и паричната премия от 50 000 лв..
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР