След като впечатли медицинския свят с успешното извършване на операция

...
След като впечатли медицинския свят с успешното извършване на операция
Коментари Харесай

Хирург, който сменя пола за 18 часа, ще свири на Реал

След като впечатли медицинския свят с сполучливото осъществяване на интервенция за промяна на пола единствено за 18 часа, Сезар Новал насочи вниманието си към срещата от испанската Ла Лига сред "Ейбар " и "Реал " Мадрид в събота, на която ще бъде рефер.

Пластичният хирург от Валенсия, който реализира огромни триумфи в Съединени американски щати, е извънреден експерт и е считан за звезда в своите среди. Той обаче има една огромна пристрастеност - съдийството по футболни мачове.

В едно свое изявление Новал разкрива, че някои играчи от елитната дивизия на Испания, измежду които и Серхио Рамос, са се съветвали с него по отношение на избрани козметични процедури.

За лекар Новал ролята на помощник-съдия е занимание. Във визитката си има мачове на "Реал " и "Атлетико " Мадрид, както и дежурства за Лига Европа.

Като хирург няма никакви проблеми да извърши интервенция за промяна на пола или да постави нов имплант. Но като рефер, той би трябвало да се придържа към разпоредбите на Испанската футболна федерация, а мълчанието е едно от тях.

Срещата от Ла Лига сред "Ейбар " и Кралския клуб е в събота. В момента "Реал " се намира на шесто място, като е в серия от две следващи победи в шампионата и изостава на 4 точки от водача "Барселона ". Отборът на "Ейбар " е 13-ти с 15 точки.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР