След като видях вчера джирото на акциите на Левски“, съм

...
След като видях вчера джирото на акциите на Левски“, съм
Коментари Харесай

Проф. Герджиков: Собственик на Левски все още е Георги Попов

След като видях през вчерашния ден джирото на акциите на „ Левски “, съм безапелационен, че нищо не е станало – притежател на акциите е Георги Попов. Това разгласи в изявление за предаването „ Тази неделя “ по bTV юристът проф. Огнян Герджиков.
„ Джиросва се на гърба, когато има доста записи и този тил не стига, залепя се бял лист, на който не престават джиросванията. Това е един обединен документ. Във всеки миг би трябвало да може да се наблюдава редът на джирата “, изясни проф. Герджиков.
Той посочи, че когато е направил първите мнения, не е виждал документите. И тогава е споделил, че акционерът става подобен, откакто бъде вписан в книгата на акционерите, а не автоматизирано. „ Вчера видях така наречен джира и се плеснах по челото – това, което е, не е никакво джиро. Младите биха му споделили пунта мара “, разгласи професорът. Според него в тази ситуация става въпрос за непознаване на закона.
Юристът разяснява и отнемането на Националната лотария от Васил Божков. По думите му това е станало в нарушаване на Конституцията и ще даде съображение на Васил Божков да осъди страната.

В своята Фейсбук страница през вчерашния ден предприемачът Васил Божков съобщи: " Даваме късмет на господин Борисов да трансферира акциите очевидно и транспарантно ". Междувременно министър-председателят Бойко Борисов акцентира, че не се е съгласил да приема акциите на синия клуб.
Божков разгласява последователност на джирата на акциите в последните години, като съгласно него „ господин Борисов от 10 години трансферира собствеността на " Левски " скрито и подмолно “. „ Сега му дадохме късмет да го направи очевидно и транспарантно “, написа още той.
Георги Попов, който също се намира в Дубай, дружно с Божкжв, показа в телефонен диалог за предаването „ Тази събота “ по bTV, че се е свързал персонално с Наско Сираков, който е подготвен да одобри акциите на " Левски ".
Темата продължава и в тези материали.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР