След като ви представихме най-големите тенденции в интериора за настоящата

...
След като ви представихме най-големите тенденции в интериора за настоящата
Коментари Харесай

Нещата, които не са ви нужни, за да бъде домът ви модерен през 2020-а

След като ви представихме най-големите трендове в интериора за актуалната година, е редно да ви осведомяваме и за интериорни решения, които се смятат за архаични и от които би трябвало да се отървете. Най-големите отживелици на 2020-а са стените акценти, дребните килими, изкуствените растения и синхронът сред другите мебели и украса в едно помещение.
8 трендове в интериора, които ще се трансфорат в нещо огромно през 2020-а 8 трендове, от които има потребност всеки, който подрежда нов дом или освежава остарял
Възглавници, които са в същия десен като дивана

Много производители на мебели прибавят към диваните и възглавници, които са направени от същата материя и са в същия свят. Идеята обаче е старомодна и вместо това интериорните дизайнери предлагат да се заиграем с текстурата, цветовете и шарките, които да бъдат в друга цветова гама и материя, с цел да се подчертаят качествата и да изпъкне самият диван.

Крушки със студена светлина

Заменете LED крушките, които светят със студена, бяла светлина със вид, който излъчва по-топла и мека светлина. Освен че „ студената “ светлина е нездравословна за очите, тя не основава задоволително уют. Меката светлина от своя страна придава чувство за запалена свещ или камина – възприятие, което би се харесало на всеки изключително през зимата.

Завеси и щори, които попречват навлизането на светлина

Естествената светлина кара помещението да наподобява образно по-голямо и пространно. Основната функционалност на завесите и щорите е да обезпечат усамотение, а също и да внесат уют и темперамент на стаята, в която са сложени. Те обаче не би трябвало да са прекомерно тежки, а да разрешават проникването на естествена светлина.

Списъкът с отживелиците в интериора през 2020-а продължава на Ladyzone.bg:
8 неща в дома ви, от които да се отървете през 2020-а Тенденции в интериорния дизайн, които се обрисуват като най-големите отживелици на годината
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР