След като вчера прокуратурата освободи тялото на Ангел Христов, по-известен

...
След като вчера прокуратурата освободи тялото на Ангел Христов, по-известен
Коментари Харесай

Очаква се опелото на Ангел Христов да е утре, паркингът около храма в града ще е затворен

След като през вчерашния ден прокуратурата освободи тялото на Ангел Христов, по-известен като единия от " Братя Галеви ", през днешния ден в Дупница се очакваше да бъдат опелото и погребението му. Те обаче не се състояха.

През целия ден обстановката беше спокойна и даже към имението му в Ресилово нямаше придвижване.

Най-веротно е починал в България, разгласи вътрешният министър Демерджиев

В късния следобяд стана ясно, че всички паркоместа на синята зона за на следващия ден към храма " Свети Георги Победоносец " в центъра на Дупница са непокътнати за околните, роднините и приятелите на Ангел Христов, с цел да участват на опелото.

Всички в Дупница чакаха опелото на Ангел Христов да бъде през днешния ден. Липсваше обаче предстоящото засилено полицейско наличие. Имаше хора, които идваха в градинката на храма " Свети Георги Победоносец ", с цел да участват на поклонението, тъй като чули, че ще бъде през днешния ден.

Много положително дете – който не е желал помощ от него, на него не е оказал помощ, твърди дамата за Геле от братя Галеви

„ Искам да го видя, в случай че може за последно. Ангел Христов и Пламен, за мен са доста положителни момчета “, съобщи Виолета Кьосева.

Виолета споделя още, че фактът, че братя Галеви се търсят от правораздаването е неправда.

Пред bTV приказва чиновник в частната болница в Дупница

„ Не имам вяра това на Интерпол, че с опиати са се занимавали, това не е правилно. Това е ненужно допълнение и неистини “, добави тя.

Около храма срещаме и Десислава, на чиято сестра братя Галеви са помогнали преди време, през днешния ден тя също идва, с цел да уважи паметта на Христов.

От лечебното заведение за момента отхвърлят те да са издали известието за гибел

„ Те доста ни помогнаха, събирахме пари и ходехме в чужбина, тя е с израстък в мозъка, с гръбначно деформиране “, описа тя.

В късния следобяд стана ясно, че погребението ще се състои на следващия ден следобяд, по-рано ще има опело в църквата в центъра на града.

Преди два дни стана ясно, че е умрял в дома си от инфаркт

Паркингът към храма " Свети Георги Победоносец " на следващия ден ще бъде затворен напълно за хора, близки на фамилията на Ангел Христов, които ще дойдат, с цел да участват на опелото му.

В Ресилово също се стягат за утрешното заравяне.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР