След като вчера привлече вратаря Емилиано Вивиано, италианският СПАЛ е

...
След като вчера привлече вратаря Емилиано Вивиано, италианският СПАЛ е
Коментари Харесай

СПАЛ ще се пробва за халф на Селта, иска и Емануеле Джакерини

След като през вчерашния ден притегли вратаря Емилиано Вивиано, италианският СПАЛ е отправил оферта към халфа на Селта (Виго) Неманя Радоя. 25-годишният сръбски футболист е обект на интерес и от страна на Фиорентина, а от Селта са принудени да го слагат в трансферната листа, защото отхвърля да си продължи контракта.

Радоя играе за Селта от 2014-а година насам и досега има 115 мача, като изключително мощно се показа тази есен. Въпреки това обаче той е декларирал, че избира да продължи кариерата си в италианското състезание и чака предложения от там. СПАЛ и Фиорентина към този момент са изпратили своите писмени оферти до Селта.

Emiliano Viviano (33) has signed for SPAL until the end of the season. pic.twitter.com/doPFbktKeD
— Daily Cannon (@DailyCannon) 8 януари 2019 година
Договорът му изтича на 30-и юни, а той към този момент отхвърли предложение от АЕК (Атина). Винаги е казвал, че фантазията му след Примера дивисион да се реалокира в Англия, само че евентуално няма да откаже и Серия " А ", оповестява Marca.

От СПАЛ са набелязали и италианския национал Емануеле Джакерини, който играе в Киево. " Летящите магаренца " са в много сериозна финансова рецесия и продажбата на 167-сантиметровия атакуващ може да се случи до края на трансферния прозорец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР