След като вчера пътува в автобус до Стара Загора, днес

...
След като вчера пътува в автобус до Стара Загора, днес
Коментари Харесай

Мая Манолова организира приемна във влака на път за Варна

След като през вчерашния ден пътува в рейс до Стара Загора, през днешния ден омбудсманът Мая Манолова потегли с трен от София за Варна, а по пътя провежда приемна за жители. Най-често поставяните проблеми са с заеми, частни правосъдни реализатори, трудови правни отношения и опазване на здравето.

Плевен

От жп гара Плевен на бързия трен за Варна се качи Стефан Иванов, който съчетава пътуването си с опцията да поздрави омбудсманът за самодейността.
Стефан Иванов: Цар Борис е карал персонално влака в ония парните локомотиви, а тия нашите хвърчат високо. Да слезат на земята и да се видят.
Други пък се качиха във влака особено поради приемната и споделиха проблемите си свързани с машинация от шеф.
инж. Димитър Иванов: Неплащане на трудово заплащане, не стартиране на трудов контракт.  © Българска телеграфна агенция
Мая Манолова съобщи, че този метод за срещи с хората е сполучлив, а пред поставените от тях въпроси отнемането на служебната ѝ кола наподобява напълно дребен проблем.
Мая Манолова, народен омбудсман: Общественият превоз е за българските жители и затова би трябвало да бъде и за представителите на институции, и за политиците.
Омбудсманът отхвърли упреците, че стартира предизборна акция и прикани да бъде оставена да си прави работата.
Мая Манолова, народен омбудсман: Имам още две години мандат като омбудсман, усещам се ужасно в тази си роля, потребна съм на хората. Обичам хората, те ме обичат. Какво повече да желая?
В началото на пътуването си омбудсманът Мая Манолова и екипът ѝ споделили с останалите пасажери неудобството от повреда в отоплителната система във влака, която по -късно била отстранена на гара Мездра.
 Мая Манолова пътува с рейс от София до Стара Загора Мая Манолова пътува с рейс от София до Стара Загора
Националният омбудсман Мая Манолова пътува през днешния ден с рейс от София за Стара Загора. Решението ѝ да слезе от автомобила и да употребява публичен транспор...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР