След като вчера, 20 юни, всички мачове от Световното първенство

...
След като вчера, 20 юни, всички мачове от Световното първенство
Коментари Харесай

Програмата за Световното първенство по футбол за днес, 21 юни

След като през вчерашния ден, 20 юни, всички мачове от Световното състезание по футбол в Русия приключиха изцяло предстоящо, въпреки и любимците Уругвай, Португалия и Испания да взеха победи единствено с по 1:0, през днешния ден, 21 юни, следва доста парещ футболен ден.
Перлата на деня ще е от 21:00 часа, когато звездният състав на Аржентина излиза против най-силния тим на Балканите – Хърватия. Аржентина е изправена до стената, откакто в първия си мач не завоюва против Исландия и в случай че през днешния ден загуби, заплахата да отпадне още в груповата фаза става напълно действителна. Под напън е и огромната звезда на гаучосите Лео Меси, от който се чака да се показва като Диего Марадона на Световното състезание в Мексико през 1986 година, само че на Меси очевидно му тежат тези упования. Той обаче би трябвало да откри метод да поведе Аржентина против тим, който може да я победи даже в случай че самият Меси не беше в такова положение.
Първият мач за деня, в 15:00 часа, е сред Дания и Австралия. Датчаните към този момент победиха Перу, въпреки и с доста шанс, а Австралия падна с 1:2 от Франция. Втора победа на скандинавците ще значи, че те на процедура отиват на осминафинал, само че сигурно Австралия ще окаже сериозна опозиция.
От 18:00 часа пък е мачът сред Франция и Перу. „ Петлите” изиграха слаб първи мач и завоюваха малко на магия, до момента в който южноамериканците се понравиха с бързия си и комбинативен футбол и само неналичието на класен голмайстор не им разреши най-малкото да вкарат на Дания. Сега ще е забавно и по какъв начин ще подходи Перу към мача, защото успеха е безалтернативна, само че против Франция ще би трябвало и доза шанс за такова достижение.
Вижте цялостната стратегия на Световното състезание по футбол в Русия
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР