След като в продължение на няколко години на Любо Киров

...
След като в продължение на няколко години на Любо Киров
Коментари Харесай

Любо Киров се връща в Нова тв


След като в продължение на няколко години на Любо Киров му бе неразрешено да стъпва в предаване на Нова тв, той се завърна триумфално в медията.

Той откри специфичното издание на най-хитовото шоу на канала „ Като две капки вода “, което е знак, че вай е прекратил трудово-правните си връзки с „ Гласът на България “ по bTV.

 

Припомняме, че преди 10 месеца той трябваше да бъде посетител звезда в журито на „ Капките “ за една вечер, само че отхвърли в последния миг и столът му остана празен. По-късно той съобщи пред в. „ Филтър “, че има договорености с bTV, които е бил задължен да съблюдава. Изглежда обаче отсега нататък не се възнамеряват повече негови участия в „ Гласът на България “ и знак за това е, че предходната неделя откри „ Капките “.

 



Любо Киров излезе на сцената на Капките, дружно с Орлин Павлов и Владимир Ампов-Графа, с които извършиха общия си шлагер „ Заедно “. Очевидно bTV е свалила рестриктивните мерки за участия при конкуренцията, което следва, че най-вероятно договорът на Любо е изминал. За момента към момента не е съобщил дали напуща „ Гласът на България “, само че самият факт, че застана без терзания пред камерите на конкуренцията, е повече от сладкодумен.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР