След като в началото на този месец Toyota представи офроуд

...
След като в началото на този месец Toyota представи офроуд
Коментари Харесай

Toyota RAV4 вече има и спортна версия

След като при започване на този месец Toyota показа офроуд версия на един от най-разпространените кросоувъри в международен мащаб – RAV4, в този момент японците демонстрираха още една специфична трансформация на модела. По-рано през днешния ден дебютира GR Sport осъществяване на RAV4 Plug-In хибрид, което прибавя спортно чувство в близо 2-тонния кросоувър.



Новата Toyota RAV4 GR Sport се отличава с ревизирано окачване с по-твърди пружини и спортно насочени амортисьори, които от японската компания дават обещание да трансформират държанието на колата и да го подобрят при по-спортно шофиране. Колата може да бъде поръчана, както като типичен хибрид, по този начин и в plug-in хибридна версия, зареждаща се от контакта.



Освен окачването, променената трансформация се отличава още със общоприета двуцветна багра с черен таван, арки на калниците, огледала и специфични 19-цолови джанти. Предната решетка също е друга, както и седалките в предната част, които са покрити с кожа и алкантара. От Toyota споделят, че колата ще влезе в продажба преди края на 2022 година. Промени по моторите няма и всъдеходът може да бъде поръчан с мощ сред 170 и 306 конски сили.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР