След като в началото на есента й се наложи да

...
След като в началото на есента й се наложи да
Коментари Харесай

Новата водеща на БНТ дебютира след 5 дни, ще я дават всяка неделя

След като при започване на есента й се наложи да се раздели с bTV, Диана Любенова се готви за дебют в БНТ1 седмица след втория тур на локалните избори. Обществената медия удостовери, че актрисата става лице на ново нейно шоу. То се споделя " Имате среща… с Диана Любенова "  и ще върви от 12 ноември всяка неделя от 18.00 часа.

Новото предаване на Диана Любенова е ток шоу, в което тя ще прави изявленията с известни хора от всевъзможни сфери – просвета, спорт, медии и други. Те ще споделят детайлности от живота си и вътрешния си свят. Това, както " Уикенд " писа, няма да бъде нов вид на предаването " Извън играта ", което водеше напусналата телевизията Люба Пашова, а план с друга идея.

От малкия екран не разкриват тъкмо какви са разликите сред двете стратегии, само че това ще стане ясно, откакто " Имате среща… " тръгне в народен ефир. Засега не е обявено кой е първият посетител в новото шоу. Нищо чудно това да е водещата на " България в 60 минути " Мариана Векилска. Именно тя преди дни разкри, че с Диана скоро още веднъж ще работят дружно, откакто до 2018-а бяха лица на " Тази събота и неделя " по Би Ти Ви.

Мариана изкара там 4 години, а Диана – девет. Актрисата ненадейно се раздели с работата си в утринния блок през уикенда, за да отстъпи място на новите водещи Бесте Сабри и Митьо Маринов, който не се радват на кой знае какво зрителско утвърждение. Хората всеобщо споделят отзиви, че двамата млади публицисти не са готови за работата си. Така или другояче Би Ти Ви продължава да ги поддържа, а Любенова към този момент има ново шоу в БНТ1.

Името на предаването обаче издава, че е допустимо мястото й да не й е дадено вечно. Многоточието, което от малкия екран са сложили след " Имате среща ", издава, че най-вероятно концепцията е водещите да могат да се сменят. По същия метод преди време потегли предаването " Събота вечер с Българска национална телевизия ". Негово лице отначало беше Димитър Павлов, по-късно – Ники Станоев, а най-после – Орлин Павлов. Не е изключено Диана след време да отстъпи мястото си на различен водещ или да стартира да си партнира с някого, както Меги и Нели си партнират в " Търси се " по Би Ти Ви.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР