След като в миналия кръг Кристиано Роналдо отбеляза четири гола

...
След като в миналия кръг Кристиано Роналдо отбеляза четири гола
Коментари Харесай

Две асистенции на Кристиано Роналдо помогнаха на Ал-Насър да се качи на върха

След като в предишния кръг Кристиано Роналдо означи четири гола за Ал-Насър, през днешния ден португалецът записа две асистенции при успеха на своя тим с 2:1 в семейството против Ал-Таавон. С този триумф отборът на петкратния притежател на „ Златната топка " излезе преди всичко във краткотрайното класиране на локалното състезание с идентичен точков актив с Ал-Итихад и Ал-Шабаб. Шампионът Ал-Хилал, който неотдавна игра във финала на Световното клубно състезание, е на осем точки зад Ал-Насър, само че има и два мача по-малко.

Още в петата минута Роналдо нанесе мощен удар с левия крайник от към 22 метра, само че топката профуча около горния ляв ъгъл. В 17-ата португалецът направи страхотна асистенция, откакто с едно допиране от половината на Ал-Насър изведе Абдулрахман Гариб, който напредна отляво и с доста първокласен удар прати топката около стража на гостите в далечния му ъгъл.

Домакините пробваха да стигнат до втори гол до почивката, само че не съумяха. В самия завършек на частта играчите на Ал-Насър желаеха дузпа поради игра с ръка на Налдо, само че такава не бе отсъдена. Роналдо напусна терена, протестирайки поради тази обстановка.Само две минути след началото на второто полувреме Алваро Медран изравни резултата, откакто засече от въздуха на далечната греда центриране отдясно.

Много скоро по-късно Роналдо имаше късмет да изравни, само че в последния миг защитник чукна топката пред него. След това португалецът протегна крайник и опита да прати топката във вратата, само че стражът на гостите избави с крайник.

В 68-ата минута гостите си помислиха, че са стигнали до цялостен поврат, откакто Тавамба се разписа, само че след намесата на ВАР попадението бе анулирано поради засада.

Десет минути по-късно Ал-Насър стигна до успеха. Луис Густаво шутира от 12 метра по земя, Кристиано Роналдо подложи крайник, с което в действителност спря пътя на топката към вратата, само че по този метод заложи кълбото за Абдула Маду, който от границата на вратарското поле направи 2:1. Попадението мина инспекцията на ВАР за възможна засада на португалеца, само че в последна на сметка бе зачетено.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР