След като в медиите се появиха снимки на Меган Маркъл

...
След като в медиите се появиха снимки на Меган Маркъл
Коментари Харесай

Меган пак с критики: Не носила правилно Арчи

След като в медиите се появиха фотоси на Меган Маркъл с дребния Арчи по време на игра на поло, в която участваха принцовете Уилям и Хари, мнозина разкритикуваха херцогинята на Съсекс, че погрешно държи бебето си, написа Tialoto.bg.

``
реклама

Феновете на кралското семейство я заподозряха, че несъмнено е прибегнала до услуги на детегледачка и по тази причина не знае по какъв начин самата тя да държи бебето си толкоз време.

" Защо след два месеца тя още не може да го държи вярно? Това наподобява прекомерно необичайно. Очевидно, детегледачка се грижи за детето в по-голямата част от времето “, разясняват интернет консуматори под фотосите.

Друг коментар гласи: „ Тя очевидно изпитва компликация и още не знае по какъв начин да държи бебето, закрито с одеало “, разясняват читатели на английското издание The Mirror.

Другата рецензия към Маркъл бе, че не е протекция крачетата на Арчи, защото по време на мача е имало блестящо слънце и е било добре те да бъдат защитени.

Така Меган се снабди с следващите рецензии по собствен адрес откакто в медиите. Затова пък никой не нападна херцогинята на Кембридж Кейт Мидълтън, която бе на събитието със своето минимум дете – принц Луи. Все отново тя е и много опитна майка, имайки още две по-големи деца - принц Джордж и принцеса Шарлота.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР