След като усвои добре организирането на детски рождени дни, веригата

...
След като усвои добре организирането на детски рождени дни, веригата
Коментари Харесай

Как ви се струва: Сватба за 100 гости в McDonald’s срещу $200

След като усвои добре организирането на детски рождени дни, веригата заведения за бързо хранене McDonald’s поглежда и към сватбите, заяви.

В профил в обществените мрежи на McDonald’s Индонезия беше оповестено, че компанията ще стартира да предлага кетъринг за двойки, решили да сключат брак.

Пакетът Wedding Mekdiвключва 100 пилешки сандвича и 100 порции от по 4 хапки Чикен Макнагетс, оповестиха от компанията в пост в Instagram, който включва фотоси на менюта, както и букет цветя, и чифт златни венчални халки.

Предложението, което сега е в действие единствено за Джакарта, коства към 230 $. Това значи, че една спестовна двойка би могла да предложения 100 посетители на сватбата си и да сервира на всеки порция от Чикън МакНагетс и сандвич на цена от 2 $ на човек.

“Направете сватбата си по-запомняща се с пакета Wedding Mekhdi, ” се споделя в поста. За сватбите с повече посетители ще има опция поръчката да бъде увеличена, а в обявата също по този начин се приказва за услуга за хранителни щандове на място.

В изказване пред The Sun USот McDonald’s са пояснили, че в тази цена не е планувано двойките да подписват брак в самия ресторант.

През 2011 година CNBC заяви, че няколко заведения на McDonald’s в Хонконг са почнали да оферират сватбени пакети на клиенти, таксувайки младоженците по 1 300 $ за цялостен кетъринг в един от заведенията за хранене с включени чанти с дарове играчки и пирамиди от сокчета ябълка, поднесени като сватбена торта.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР