След като участва в десетки филми, британската актриса Ема Уотсън

...
След като участва в десетки филми, британската актриса Ема Уотсън
Коментари Харесай

Ема Уотсън излиза в „нелегалност“ заради бивш дилър на канабис

След като взе участие в десетки филми, английската актриса Ема Уотсън реши да си вземе отмора. Това е доказано от нейния управител, който е обяснил, че 30-годишната актриса ще прекара интервал на „ неактивност “, без конкретизиране какъв брой дълъг ще е той, оповестява " Ел Паис ".

Този стадий към този момент е почнал, съгласно Daily Mail, който се базира на сътрудниците на актрисата. Причината, която те показват, е, че нашумялата като Хърмаяни Грейнджър в осемте кино лентата от сагата за Хари Потър, желае в този миг да се концентрира върху персоналния си живот и да обърне повече внимание на колегата си Лио Робинтън,пише DarikNews.

Emma Watson has reportedly retired from the Acting Industry at age 30 to spend more time with her fiancé Leo Robinton.
She has a net worth of $80 million.

— ZONE23 (@ZONE23WORLD)
„ Ема е решила да отиде в „ конспиративност “, дружно с Лио. И двамата избират да останат в сянка. Тя евентуално желае да сътвори семейство”, изясняват източници от обкръжението на звездата, представени от английския таблоид.

Неназован сътрудник прибавя, че кариерата на Уотсън е " на пауза " и че " тъкмо в този момент тя няма да се включва в нови планове ".

Родената в Париж Уотсън и Робинтън излизат от към година и половина. Връзката им стана известна, когато бяха видяни да се целуват в Лондон през есента на 2019 година

| Harry Potter star Emma Watson has reportedly quit acting and is stepping back from public life.

The 30-year-old is said to be leaving acting behind and instead focusing on her relationship with fiance Leo Robinton.
— First India (@thefirstindia)
Лио Робинтън, който е на същата възраст като английската актриса и има брат близнак, е американец и ръководи дребен бизнес в Калифорния, който започва откакто поработи в магазин за законна продажба на канабис. Тогава източник от обкръжението му сподели: „ Ема и Лио са създали всичко по силите си, с цел да запазят връзката си настрана от прожекторите.

След като фотосите на двете целувки излязоха в медиите, Лио напусна всички обществени мрежи в опит да отбрани връзката им от любопитните погледи.

Преди повече от десетилетие, в разгара на известността си като Хърмаяни Грейнджър от вселената на Хари Потър, Уотсън към този момент един път си взе отмора от актьорството. През 2008 година, единствено на 18 години, тя приключи фотосите на последния филм от сагата и се зарече, че стопира, с цел да учи в университета.

Оттеглянето се оказа краткотрайно и 2 години по-късно тя се завърна на снимачната площадка, с цел да снима „ Моята седмица с Мерилин “, а малко по-късно и един от най-успешните си филми в този стадий от кариерата си - „ Предимствата да бъдеш новобранец “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР