След като Twitter се оказа под огромен натиск в Индия

...
След като Twitter се оказа под огромен натиск в Индия
Коментари Харесай

Индия бомбардира Twitter със заявки за разкриване на потребителски данни и премахване на съдържание

След като Twitter се оказа под голям напън в Индия тази година, защото страната вкара строги нови правила за софтуерните компании, в този момент обществената мрежа беше залята от вълна от претенции на държавното управление на страната за унищожаване на наличие или даване на персонални данни на потребителите и създателите на дадени постове.

Индийските управляващи са подали повече претенции за откриване на персоналната информация зад нечий Twitter профил през последните шест месеца на 2020 година, в сравнение с всяко друго държавно управление, съобщи компанията, основана в Силициевата котловина, в последния си отчет за прозрачността в сряда. Броят на настояванията на Индия за унищожаване на наличие също нараства със 152% по отношение на същия интервал до близо 7000 подадени поръчки.

Twitter съобщи, че настояванията на Индия за потребителска информация съставляват 25% от общия брой претенции, които е получила през регистрирания интервал, което включва данни от 1 юли до 31 декември 2020 година Социалната мрежа разкрива, че не е изпълнила над 99% от тези претенции.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР