След като Стоян разбира, че Велко е купил скъпи био

...
След като Стоян разбира, че Велко е купил скъпи био
Коментари Харесай

„Апартамент 404“ се превръща в „Консорциум 404“

След като Стоян схваща, че Велко е купил скъпи био домати, стремежът му към повишение на стандарта на живот се разпростира в концепция за нов бизнес – консервиране на био чушки. Всеки един от съквартирантите би трябвало да се включи интензивно в тази активност и по този начин те оформят „ Консорциум 404 “.

Бети получава мечтаната служба – мениджърка, а Ванеса пречупва достолепието и нежеланието си за работа в името на нова кола и вървене по магазините. Как започват с новия си бизнес? Разберете в новия епизод на
 Апартамент 404
Докато Стоян прави проекти за новия си бизнес с био чушки, хазяинът Живко продължава да търси способи, с цел да доближи до сърцето на Бети и отива при ясновидката Сирма, която му дава магически балсам. Само три капки са задоволителни, с цел да накара Бети да се влюби в него. Плановете обаче се провалят, когато Велко изпива чая, предопределен за Бети.

Дали другарството сред Велко и Живко ще прерасне в любовна комедия, ще откри ли Стоян решение за развиването на бизнеса и ще получи ли най-сетне Методи слушалките си, разберете в новия епизод на първо във.  

Следете сериала във всеки вторник и петък от 16:00 часа. Още вести за може да откриете във  страницата на поредицата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР