След като стана ясно, че Меган Маркъл е загубила второто

...
След като стана ясно, че Меган Маркъл е загубила второто
Коментари Харесай

Меган получи подкрепата на майка си след аборта - slava.bg

След като стана ясно, че Меган Маркъл е изгубила второто си бебе през юли месец, се оказа, че тя е можела да разчита на поддръжката на майка си Дория Рагланд.

Преди дни херцогинята на Съсекс показа тъжната вест пред New York Times. Източник, непосредствен до нея споделя пред Us Weekly, че Дория, която живее в Лос Анджелис, може постоянно да посещава щерка си в Монтесито и по този начин се е трансформирала в „ надеждна поддръжка “ за Меган Маркъл в този сложен миг.

„ Тя оказва помощ на Хари и Меган да се опомнят и да се примирят с мъчителната загуба, макар че загубата на дете е нещо, след което е невероятно да се възстановиш изцяло “, споделя източникът и прибавя, че кралското семейство също е „ надълбоко натъжено “ от случилото се и е било наясно с това още през лятото.

„ Хари им сподели незабавно откакто се случи, само че защото това е интимна тематика, те я резервираха в загадка. Принц Чарлз, по-специално, им оказва помощ да се оправят със загубата и непрекъснато ги пита по какъв начин се оправят “, прибавя източникът.

Първородното дете на Хари и Меган – Арчи се роди предходната пролет. Доколкото пресата знае, херцогинята не е имала затруднения по време на първата бременност, само че все пак е отказала да съблюдава дългогодишната традиция в кралското семейство – да театралничи на стъпалата на болничното заведение с новородено бебе.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР