След като стана първия търговски център в България със сертификат

...
След като стана първия търговски център в България със сертификат
Коментари Харесай

Мол въведе иновативна система за дезинфекция

След като стана първия търговски център в България със документ за сходство с ограниченията против COVID-19, съгласно шведската компания Safe Shopping Centers (SSC), Paradise Center не стопира да внедрява нови ограничения за сигурност с грижа за своите гости и чиновници, оповестяват от мола.

Общите елементи, най-натоварените зони и предметите, които подлежат на всеобщо допиране в комерсиалния център са третирани с новаторска нанотехнология, утвърдена от немския институт по вирусология „ Робърт Кох”, която обезпечава дълготрайна отбрана от вируси, микроби и бактерии. Със силата на нанотехнологията са дезинфекцирани всички мебели в зоната за хранене – маси, столове и плотове, входовете и изходите на комерсиалния център, асансьори, ръкохватки на ескалатори и парапети, бюро Информация, както и меката мебел на територията на центъра.

Нанопокритието основава предпазен пласт от позитивно заредени кристални частици, които притеглят и унищожават 99,99% от другите типове бактерии, вируси, гъбички, плесени и други микроорганизми. Иновативното решение за предварителна защита от микроорганизми е отличено с първа премия за нововъведения в технологиите в Германия и за разлика от общоприетите дезинфектанти, които се използват неведнъж, само че имат успеваемост по-кратка от 24 часа, дезинфекцията с нанопрепаратите е еднократна и подсигурява отбрана на третираните повърхности за повече от 1 година.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР