След като стана жената до принц Хари, Меган Маркъл се

...
След като стана жената до принц Хари, Меган Маркъл се
Коментари Харесай

Какво иска Саманта Маркъл от Меган

След като стана дамата до принц Хари, Меган Маркъл се трансформира и в една от най-коментираните, а на моменти и най-мразените дами на света. В последните години тя претърпя доста - стана част от кралското семейство, напусна го непринудено, стана майка на две деца, загуби друго, а в това време всички схванаха, че нейното семейство не е за образец като това на Кейт Мидълтън.
 Меган Маркъл, Саманта Маркъл и поредна глава от правосъдната сага сред двете сестри
Съдебната драма на Меган Маркъл

Борбата със сестра й продължава

Плътно до някогашната херцогиня на Съсекс постоянно беше и продължава да бъде нейната майка Дория Рагланд. Не същото обаче може да се каже за нейния татко Томас, с който имат комплицирани взаимоотношения, станали обществени с помощта на неговите самопризнания и директни обвинявания.

Принц Хари и Меган Маркъл бяха завели дело против английски таблоид поради публикуването на нейно писмо до татко й, а след това пък Меган се оказа от страната на обвинения и то поради своята доведена сестра.

Another trial date scheduled for Samantha Markle’s defamation suit against half-sis Meghan
— New York Post (@nypost)
Саманта Маркъл заведе дело за клюка против Маркъл след изявлението й по време на изявлението пред Опра Уинфри, че е израснала като единствено дете и съвсем не познава доведената си сестра. И това на фона на всички изявленията на Саманта, в които тя разказваше колко близки са си били двете и по какъв начин постоянно й е пособия.

Очевидно думите на Меган са засегнали по-голямата щерка на татко й Томас, която даже желае от нея обезщетение в размер на 75 хиляди $ за нанесените нематериални вреди. Съдът отсрочи финалното дело чак за след година, а през това време двете сестри най-вероятно ще се срещнат на някое от съвещанията, предава Daily Mail.

На този стадий е ясно, че Саманта е декларирала пред съда, че  Меган съзнателно я е наклеветила като е предоставила погрешна информация за нея на създателите на биографичната книга Finding Freedom. Едно от тези изказвания, които не са истина, е че Саманта е била напуснала гимназията.
 Хари и Меган - нежелани на коледната софра в двореца, само че роднините на Камила - да
Хари и Меган - нежелани на коледната софра в двореца, само че роднините на Камила - да

Какво ще се случи за пръв път по време на Коледата на английското кралско семейство

В последвалите промени в обвинителния акт обаче юристите на по-голямата сестра Маркъл са премахнали тези обвинявания и са оставили единствено тези, свързани с изявлението пред Опра. И Саманта Маркъл, и нейните юристи са оптимистично настроени и имат вяра, че ще завоюват делото против Меган и по този метод ще оказват помощ на справедливостта да спечелва.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР