След като скоро ви , че дори и през топлите

...
След като скоро ви , че дори и през топлите
Коментари Харесай

10 тоалета, които доказват, че и през лятото можем да носим черни дънки

След като скоро ви, че даже и през топлите месеци носим черно, тъй като с него постоянно сме сигурни, че ще изглеждаме добре, сме подготвени да сменяем белите дънки с черни. Да, и през лятото можем да ги носим, даже и под формата на къси панталони. Може би тъй като толкоз доста си подхождат с блузите и тениските на черно и бяло райе, които ни носят чувство за. Затова прибавяме и чифт мокасини или балерини, с цел да приключим една класическа визия.
               

Когато обаче приказваме за типичен дънки, постоянно се сещаме първо за сините модели, само че тези в черно са също толкоз безконечни и си заслужава да имаме най-малко един чифт в дрешника си. Независимо дали са от по-модерните дънки с необятни крачоли или са по-скоро тънък с дължина към глезена. През седмицата могат да се комбинират с грациозен блейзър и сандали на ток, до момента в който през уикенда изваждаме обичан топ или тишърт и заменяме токчетата с кецове или.
               

Монохромната визия в черно е подобаваща за лятото и наподобява доста стилно и това ни дава още една причина да изберем точно черните дънки. Но пък постоянно можем да освежим тоалета с някоя от настоящите oversize цветни ризи или с обемен блейзър в зелено или розово и кроп топ изпод, изключително в случай че ни чака следващата празненство вечер.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР