След като скъпият ток порази бизнеса и общините, удар високо

...
След като скъпият ток порази бизнеса и общините, удар високо
Коментари Харесай

Скъпият ток удари и джипитата - намаляват работното време и ...

След като скъпият ток порази бизнеса и общините, удар високо напрежение понесоха и джипитата в Пловдивско. Те са получили двойни сметки и се чудят по какъв начин ще покрият разноските си. Някои от персоналните лекари са се справяли на косъм със сметките досега, само че нарастването се оказало шоково.

" Ние също плащаме индустриален ток. Сметките са двойни. Много от сътрудниците, при които отоплението е на ток, са подхванали ограничения за ограничение на потреблението, като да вземем за пример понижаване на работното време - вместо 6 часа, да работят 4. По този метод потреблението ще е по-малко с два часа ", разяснява пред " Марица " шефът на пловдивските джипита доктор Костадин Сотиров.

Той уточни, че друга мярка, която подхващат персонални лекари, е да работят няколко часа на студено. Така да вземем за пример, в случай че приема пациенти в кабинета си 6 часа, ще отоплява 4, а през останалите 2 часа ще обслужва на студено. Това не важи за джипитата, които са на парно. Там нещата са в естествени граници, добави доктор Сотиров.
Свързани вести Намаляват уличното осветяване в Пловдив заради бомбастичните сметки за ток Бомбастичните сметки за ток оставиха на студено къщите в Стария град Закопаха бизнеса – помощта за скъпия ток идва през февруари
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР