След като се провали в опита си да стане президент

...
След като се провали в опита си да стане президент
Коментари Харесай

Луна завъртя бизнес с имотни измами

След като се провали в опита си да стане президент на България и залязлата й към този момент певческа кариера, Луна откри нов метод за припечелване на солидни суми. Фолк фурията е оставила чекненето в нощни заведения и кръчми пред пияни нерези, с цел да търси наивни пенсионери, които да й препишат парцелите си против гледане. Друг е въпросът, че дейностите й по-скоро наподобяват на имотни измами.

 

Срещу нея към този момент са заведени няколко каузи от наследници та възрастни хора, станали с празни ръце след кончината им. От правосъдните документи излиза наяве, че Луна си е икономисала промяната на памперси, готвене, къпане и обличане на имотните старци като сходни сделки надалеч не са необикновени. В подмяна на оказаната им помощ възрастните хора преписвали на луна парцелите си, които в нередки случаи били на стойност стотици хиляди левове.

Така и не излиза наяве дали пенсионерите въобще са подозирали върху какво са поставили парафа си. И откакто прецаканите наследници си дадат сметка, че след гибелта на своя непосредствен остават с празни ръце, погват Луна за имотна машинация. Последното за момента дело от такова естество против певицата бе стартирано предходната седмица в Шумен.

 

Покойният пенсионер, е бил непосредствен другар с родителите на Луна, които също към този момент не са сред живите. Покрай познанството си с него, тя съумяла да го омайност със сладки приказки да й препише жилището. И въпреки въпросният човек да е мъртвец от 2011 година, Луна не бързала да влезе във притежание на жилището и си вади нотариален акт едвам при започване на тази година.

 

Оказва се, че закъснението надалеч не е инцидентно, а е добре премислена тактика. След като излиза наяве, че „ наследството “ е изгубено, чалгарката се възползва от законова малка врата, даваща й опция да стане притежател на жилището, в случай че е живяла в него в продължение на 10 години. И въпреки Луна непрекъснато да се хвали с тузарския си столичен мезонет, пред съда тя твърди, че е прекарала дните и нощите си точно в наследственото жилище. Дали е по този начин, ще стане ясно от разказите на съседи на идващото съвещание по делото. Те обаче занапред настояват, че не са я виждали в жилището. Юристи настояват, че свидетелствата на съседите са основни по делото и възможностите на певицата да резервира заграбения апартамент, са съвсем оскъдни.

 

Дори и да загуби това дело, успокоение за нея е, че в други случаи номерът е минал. През последните години тя и околните й, са наследили още няколко жилището по същия метод. в част от случаи родственици на покойниците се светнали за измамата, само че до момента в който реагират, парцелите към този момент били продадени и по този начин заведените против нея каузи пропадат.

 

Очевидно по този метод Луна си докарва солидни суми. Дори с изкараните от измамите пари неотдавна си е купила ваканционно жилище в курорта Златни пясъци. Продавач на парцела е регионален народен представител от забутан район в Русия. Дали обаче той е наясно със договорката, следва да разберем.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР