След като се оттегли като собственик на Локомотив (Пловдив), Христо

...
След като се оттегли като собственик на Локомотив (Пловдив), Христо
Коментари Харесай

Христо Крушарски: Левски взима Купата, защото нося добра поличба за отбора

След като се отдръпна като притежател на Локомотив (Пловдив), Христо Крушарски постоянно може да бъде видян по трибуните на родните игрища. Това стана и причина да го свържат с Левски, което той отхвърли. Крушарски обаче не крие благосклонностите си към " сините ".

" Там, където съм аз, там е и успеха. А аз ще съм в Сектор В. Левски взима Купата ", съобщи Крушарски пред " Тема спорт ".

" Аз по принцип през 1984 година приключих в ЦСКА. Начинът, по който се отнасят към мен - доста ме е боязън. Не, нямам борби, аз съм човек на нещата. Обичам феърплея. Той е номер едно в моя живот. Ако някой може да ме победи, да ме победи с игра, а не със силови дейности. Няма да приказваме на тая тематика, завърших. Аз съм за Левски, тъй като моите другари ме почитат и почитат.

Аз съм човек, който носи прокоба за тима. Три мача виждам на Левски, в три побеждават. На четвъртия отново ще съм със същата фланелка на Локомотив. Аз не мога да бъда към този момент от различен тим с изключение на от Локомотив (Пловдив) ".
 Локомотив (Пд) получи 11 дузпи през този сезон
Локомотив (Пд) получи 11 дузпи през този сезон

Изравни върхово достижение за десетилетието
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР