След като разпределителят Георги Братоев изригна срещу селекционера Силвано Пранди

...
След като разпределителят Георги Братоев изригна срещу селекционера Силвано Пранди
Коментари Харесай

И другият близнак Братоев изригна мощно срещу Пранди

След като разпределителят Георги Братоев изригна против селекционера Силвано Пранди и се усъмни, че италианецът е обиден от деменция, в този момент и брат му Валентин избухна против него в обществените мрежи. Той показа, че Прнди няма общо с оня експерт, който води България през 2009 година и с който отпред завоювахме бронзови медали на Европейското.

Ето какво написа волейболистът в едни от профилите си в обществените мрежи:

"За следващ път сподели, че схемата не излезе. Тъпото е, че ти си тръгваш, но момчетата остават.... Дреме ти.., дреме ти, но единствено за паричките”, написа Вальо Братоев, без да показва имена, само че очевидно визирайки селекционера Силвано Пранди. "

Малко по-късно той добави мисълта си с по-подробно мнение за станалото през лятото и към този момент недвусмислено атакува и италианския експерт.

"Нека обобщавам мисълта си по-подробно, с цел да бъде по-добре разбрана. Никой от петмата освободени не си разреши да прави коментар за това за какво не сме там по време на надпреварите, тъй като по този начин е вярно. Момчетата, които са там, имаха потребност от успокоение и да, ние помислихме и за тях макар че ни нямаше. "

"Освободиха ни от националния тим, няма драма, за жалост постоянно идва някой по-добър от теб. Кофти е, само че когато е по този начин... Пранди, който пристигна в България 2009 година в моите очи се разграничава радикално от този, който е тук. Уважавам го, тъй като той ми даде път във волейбола и съм му благодарен, даде ми път тъй като тогава си го заслужих, безплатно не ми е дал нищо! "

"Човекът, който пристигна тази година, даже не пристигна да ни каже за какво ни освобождава. Научихме го от преводача и тийм управител, а точно това, че другите момчета ни превъзхождат, което както споделих към този момент, няма неприятно (не летим в облаците, че сме най- положителните и без нас видиш ли няма волейбол в България, знаем си нивото). "

"Но когато го кажеш, е редно да се аргументираш! Защото споделят, че сме чепати и аз, и брат ми, и Николай..... и в случай че този човек бе излязъл да каже: "С тях не мога да работя, пречат ми и не се вписват в колектива ", аз персонално няма какво да кажа, той е треньорът той взема решение каква група ще гради, но не да ми вика ти механически не ставаш, тъй като това не беше повода! "

"Така, е не перифразирайте казаното от мен или брат ми! Силвано е име от близкото минало и аз дължа на него много, само че не на този Силвано, който бе на чело на България 2019, на него не дължа нищо, не и на човек, който не можа да пристигна да каже даже истината в очите на петма състезатели, които малко или доста са си трошили кокалите 10 години, лишили са фамилиите си от тях, оперирали са се по Н брой пъти. На него не дължа нищо! ", написа Вальо Братоев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР