След като през септември по време на концерта си в

...
След като през септември по време на концерта си в
Коментари Харесай

Дечицата В Сълзи, Всички Сме В Шок. В България Е Бог, Изследванията Излязоха. Страшни Новини За Най-Обичания Певец, Откриха В Мозъка Му

След като през септември по време на концерта си в Цюрих Роби се почувствал зле, незабавно бил прегледан от доктор зад сцената, който решил, че супер сполучливото турне на поп артиста може да продължи.

" Лявата ми ръка се вцепени, а устата ми се пълнеше със слюнка. Имах главоболие и усложнения с дишането. Не можех да си поема въздух до край ", показа Роби пред " Сън ".

" Почувствах се като боец. Трябваше да свърша това, което бях почнал и трябваше да стигна до Русия за двата финални концерта, без значение в каква форма бях ", споделя звездата.

Той взема решение първо да лети до Лондон, с цел да си направи незабавни проучвания.

" Направих си кръвни проучвания, ехография, както и скенер на мозъка, където откриха някои аномалии, в това число нещо в мозъка ми, което приличаше на кръв ", разкрива Уилямс.

" Беше доста плашещо, тъй че решението към този момент не бе в мои ръце, изпратиха ме в интензивно поделение ", добавя поп звездата.

Той прибавя: " Много е необичайно внезапно от турнето да се озовеш в интензивното, само че там открих себе си. "

През това време брачната половинка му Айда Фийлд е била дружно с дацата им - 5-годишната Теди и 3-годишния Чарли, в Съединени американски щати, тъй че тя не е съумяла да го види, а и през това време той бил на легло, целия в маркучи.

" Бях комплициран и изплашен, само че знаех, че съм на вярното място. И може би бе наивно, само че знаех, че ще се оправя, споделя оптимизма си Роби.

" Казаха ми да не върша нищо стресиращо за няколко седмици - да пребивавам, да дремя и да се отнасям благо към себе си ", добавя още той.

Уилямс споделя, че да си на 43 не е като да си на 23 година и очевидно ще би трябвало да се грижи по-добре за себе си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР