След като прекрати официално кариерата си, голмайстор номер 1 в

...
След като прекрати официално кариерата си, голмайстор номер 1 в
Коментари Харесай

Камбуров на петзвездна почивка в Дубай, половинката му впечатлява с пищна гръд


След като приключи публично кариерата си, голмайстор номер 1 в българския футбол Мартин Камбуров не се стопира и лети от екскурзия на екскурзия. 41-годишният нападател заведе половинката си Гергана Парпарова на елитна петзвездна отмора в Дубай, писа  " България Днес ". По-рано през годината известната двойка си устрои и сантиментална разходка до Рим и Ватикана.

Сега Императора се радва на топлото време в Близкия изток в компанията на обичаната си жена. Двамата закусваха през вчерашния ден в елитно заведение в подножието на най-високата постройка в света - 160-етажната Бурж Халифа. Мартин и Гергана заложиха на обичайно меню от бъркани яйца, прошуто, сирене, домати, маслини и портокалов сок. Преди това бяха и на стилна вечеря в небостъргача, като останаха впечатлени от нощните гледки отвисоко.

 

 Парпарова се пече по розов бански край басейна

Парпарова се пече по розов бански край басейна

Нападателят стана голмайстор номер 1 на футболното ни състезание за всички времена с 256 попадения, изпреварвайки легендата Петър Жеков. След футбола Мартин се ориентира към бизнеса. Той държи личен дърводелски завод за произвеждане на мебели, който явно се развива добре, а облагите валят. Затова и играчът не се стиска за скъпарски почивки из света.

С дамата до себе си са дружно повече от 8 години. През декември 2020 година Гергана подари Камбуров с първи правоприемник. Тогава се роди Мартин-младши.

" Това да имаш дете в действителност е най-хубавото нещо. Преди не имах вяра на хората, които ми го споделяха, само че след раждането на Мартинчо към този момент зная, че е по този начин. Ежедневието ни радикално се промени. Дори да имам тежки моменти, когато се прибера вкъщи и го видя, не помня всичко ", прям е Мартин.

 

 Гергана впечатлява с обилна гръд

Гергана впечатлява с обилна гръд

Според последните клюки има огромна възможност Камбуров още веднъж да се завърне на терена. Той постоянно е мечтал да приключи кариерата си в " Локомотив " (Пд), с който отбор стана първенец през 2004 година. След като досегашният притежател Христо Крушарски напусна, това към този момент е изцяло действително, защото двамата с Мартин бяха скарани. Очаква се новият треньор на " черно-белите " Александър Томаш да организира диалог с Камбуров. Не е изключено още до края на сезона голмайсторът да се появи на терена. Голяма е вероятността по-късно той да получи и управнически пост в клуба от новите притежатели.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР