След като преди две седмици стана ясно, че естрадната звезда

...
След като преди две седмици стана ясно, че естрадната звезда
Коментари Харесай

Евгени Боянов отговори на Кичка Бодурова

След като преди две седмици стана ясно, че естрадната звезда е отказала да излезе на сцена в Пловдив часове преди концерта, тъй като не била удовлетворена от организацията, тя се ожали, че е получила диабетен потрес. Досега 67-годишната певица в никакъв случай не е признавала, че има съществени проблеми с кръвната захар. Емоционалната Кичка толкоз се разстроила и ядосала, че вдигнала равнищата на захарта в космоса и безусловно лицето и устните й побелели, а гласът й липсващ. Било изцяло допустимо да припадне в резултат на случилото се, само че се разминала с най-тежките последици.

Сериозен принос за влошеното й здраве изиграла и кавгата с нейния дълготраен управител Евгени Боянов. С него Бодурова работи повече от десетилетие и постоянно го представяше като своя дясна ръка, правилен другар и човек, на който може да разчита. Той обаче не я защитил след драмата с концертната изява в Пловдив, а тя се възмутила, че не застава на нейна страна. Така дългогодишната им взаимна работа и другарство се изпарили за момент и посред им лумнала война.

Бодурова се почувствала предадена от своя импресарио, а той от своя страна твърди, че постоянно е бил правилен с нея.

" Нямам време, предпочитание и нужда да давам отговор на думите на Кичка Бодурова за моето " изменничество “. Всичко, което тя прави, е израз на креативно изтощение. Истината е ясна. Публиката я видя и осъзна. Просто съм заинтригуван. Познавам Кичка от 16 години. Нямам неприятно отношение към нея като човек, само че намирам държанието й за непрофесионално. Не искам да ме асоциират с Кичка и приключвам креативните си взаимоотношения с нея “, отсече Евгени Боянов, който менажира и редица други естрадни реализатори около работата си с Кицата. Именно тя го вкарала в средите и му дала работа с нейни сътрудници.

За момента двамата са прекратили обществените нападки в обществените мрежи, където нормално Бодурова има табиет да води своите разногласия. Гласовитата бургазлийка към този момент се намира в Америка. Дни след пловдивското крушение тя излетя за Кипър, където живее нейният брат, с цел да се видят. После се отправила към Щатите при фамилията си. Кичка обитава в Лас Вегас от дълги години. Там тя живее с гръцкия си брачен партньор Крие Зарпас, с който са женени от 1990 година и с тяхната щерка Кристи. Неотдавна Бодурова осинови и дъщерята на брат си, с цел да я вземе при себе си в Съединени американски щати и да й обезпечи по-добро бъдеще. По време на престоя си у нас певицата показа, че племенницата й, която към този момент й се води дъщеря е преборила рак единствено на 18-годишна възраст, написа " Хотнюз ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР