След като по-рано този месец разказа за дългогодишната си борба

...
След като по-рано този месец разказа за дългогодишната си борба
Коментари Харесай

Бела Хадид се завърна към любимия си спорт

След като по-рано този месец описа за дългогодишната си битка с лаймската болест, 26-годишният модел, който е и играч по конен спорт, отдели време да се наслаждения на заниманието си, което е най-близко до сърцето ѝ. В събота Изабела показа пред близо 60-те си милиона почитатели фотоси, в които демонстрира любовта си към конната езда. 

" Благодаря на всички страхотни треньори, които ми разрешиха да яхвам техните невероятни коне ", написа тя в обществените мрежи и добави: " Обичам тези животни ".

Към модела се причисли и Йоланда Хадид - майка й.

Въпреки че Бела отдаде респект на обичаното си занимание в Инстаграм, тя за пръв път бе снимана още веднъж на седлото по-рано тази пролет. През март моделът бе щракнат да се състезава на конно съревнование във Флорида за първи път, откогато преди седем години бе принудена да се откаже по здравословни аргументи. Като по-млада се е занимавала интензивно - даже се е стремяла да се състезава на Олимпийските игри - преди да бъде принудена да се откаже през 2016 година поради диагнозата и лекуването на лаймска болест, съгласно " Bazaar ". " Моята отдаденост се дължи на любовта на майка ми към конете ", споделя Бела пред " Портър " през 2015 година " Яздя, откогато мога да вървя, и фактът, че майка ми знаеше всичко за конете, в действителност оказа помощ на пристрастеността ми да се развие ", прецизира.

В същото изявление моделът споделя, че опитът ѝ в ездата е оказал помощ за кариерата ѝ на модел. " Знаете по какъв начин всеки модел споделя: Занимавам се с йога. Е, аз считам, че конете имат същия резултат ", изясни тя. " Трябва да оставиш егото си настрани и да се концентрираш върху това да накараш животното да прави нещата, които искаш, и да се движи по метода, по който искаш. "

В актуализация на здравословното положение, която показа по-рано този месец, Бела разкри, че " най-сетне е здрава " след повече от десетилетие на интензивна битка.

" Малката Бела, която страдаше, би се гордяла с порасналата Бела за това, че не се отхвърли ", написа тя в Инстаграм, добавяйки, че е признателна и на Йоланда, която също е диагностицирана с лаймска болест. " Благодарна съм на майка ми, че пази всичките ми медицински документи, че е до мен, че в никакъв случай не ме остави, че ме пази, поддържа, само че най-много - че ми има вяра ", написа тя.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР