След като по-рано тази седмица стана ясно, че колите на

...
След като по-рано тази седмица стана ясно, че колите на
Коментари Харесай

Проблем с предпазните колани на Tesla засяга над 800 хиляди автомобила

След като по-рано тази седмица стана ясно, че колите на Teslaоборудвани с последната версия на FSD Beta не стопират на знак стоп, в този момент компанията на Мъск още веднъж е изправена пред проблем, който визира над 800 хиляди коли.
`Проблем

Всички създадени Model S и Model X през тази и миналата година, всички създадени Model 3 сред 2017 и 2022 година, както и всички Model Y, създадени след 2020 година страдат от еднакъв проблем, който може да не задейства звуковата сигнализация при непоставен колан по време на шофиране.

`Проблем

Проблемът е открит от Националната администрация по сигурност на придвижването в Съединени американски щати и ще бъде отхвърлен напълно скоро, подсигуряват от Tesla. Хората на Мъск, споделят, че казуса се появява единствено в някои случаи, а светлинна индикация върху таблото и спомагателна звукова индикация при постигане на скорост от 22км/ч въпреки всичко припомнят на лидера да сложи своя колан. Сервизната акция няма да изисква посещаване на сервиз, а ще бъде осъществена посредством онлайн ъпдейт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР