След като Пламен Константинов изведе Локомотив (Новосибирск) до първа титла

...
След като Пламен Константинов изведе Локомотив (Новосибирск) до първа титла
Коментари Харесай

Пламен Константинов получи огромно признание в Русия

След като Пламен Константинов изведе Локомотив (Новосибирск) до първа купа на Русия в историята на клуба, нашенецът бе определен за треньор №1 на сезона, а също по този начин и за ментор на Идеалния тим на сезона в Суперлигата на Русия.

Припомняме, че Локомотив (Новосибирск) завоюва купата, откакто възпитаниците на българския експерт завоюваха безапелационно постоянния сезон и получиха правото да са домакини на шампионата от " Финалната шестица ", което трябваше да се организира от 30 март до 6 април. Малко преди началото на шампионата обаче, Всерусийската федерация по волейбол приключи шампионата поради пандемията от ковид и тимът на Пламен Константинов бе разгласен за първенец.

" Пламен Константинов реши да не прави огромни промени след не най-успешния минал сезон и продължи систематичното развиване на тима. Той не правеше внезапни промени, откри метод към всеки състезател и сътвори колектив, в който всеки е подготвен да помогне на всеки. В същото време Локомотив стана най-силния и най-стабилен тим, който не блестеше, само че бе смъртоносно ефикасен. Във всички детайли " железничарите " демонстрираха доста високо равнище. Локомотив справедливо завоюва постоянния сезон в Суперлигата и съвсем доближи до финала в шампионата за Купата на CEV, което също е отличен резултат ", се споделя в материал в уеб страницата на новия клуб на Цветан Соколов - Динамо (Москва).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР