След като от се извиниха за сгрешения въпрос за легендата

...
След като от се извиниха за сгрешения въпрос за легендата
Коментари Харесай

Стани богат с нов грешен въпрос на спортна тема?

След като от се извиниха за сбъркания въпрос за легендата Паоло Роси, нов въпрос остави подозрения у феновете. Участникът беше запитан кой футболен тим, участник в Шампионска лига, носи името на компания.
Отговорите бяха Аталанта, Бешикташ, Аякс и Шериф Тираспол. Състезателят изиска жокер " обади се на другар ", като негов сътрудник му сподели, че " компанията " е Бешикташ. Това беше и повода турските медии да отразят куриоза.
Участникът обаче не беше сигурен и употребява втория си жокер " 50:50 ". При даден отговор " Аякс " състезателят завърши присъединяване си, защото за верен беше посочен Шериф. Молдовският холдинг се занимава с хранителни артикули и произвеждане на облекла.
Следва да се означи обаче, че името " Аякс " също е употребявано от компания. Марката " Аякс " предлага препарати за разчистване. В подобен случай се оказва, че тук няма единствено един правилен отговор.
Също по този начин може да отбележим, че в действителност съществуват и други компании с името Аякс, някои от които даже български, се демонстрира от информация с Търговския указател.
Припомняме, че преди няколко седмици от предаването позволиха друга неточност, обвързвана с една от.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР