След като основа първата вратарска школа и написа първите две

...
След като основа първата вратарска школа и написа първите две
Коментари Харесай

Владимир Манолков започва специализиран лагер за вратари

След като основа първата вратарска школа и написа първите две методики за вратари в България някогашният вратар на Локо Сф. и сегашен треньор на вратари Владимир Манолков, започва като по традиция първия вратарски камп. Vladimir Manolkov Goalkeeper Training School, кани стимулирани вратари на възраст от 8 до 18 години да вземат присъединяване в първото по рода си профилирано образование за вратари в България, а точно Първи Летен Лагер ART GOALKEEPER TRAINING CAMP 2021. Дата на осъществяване от 20.06. до 25.06. 2021 в курорт Албена, хотел Добруджа.

"С огромна горделивост и наслада желая да ви оповестя, че фантазията ми да пускам първият в България камп за вратари е към този момент факт. Планът е да се организира два пъти в годината във формат на летен и зимен подготвителен лагер.

Всички треньори в кампа са с дълъг опит като вратари, с опит като треньори на вратари, с национални резултати и с най-висока степен на Европейско равнище. Целта на програмата е ясна да способства за развиването на вратарите, които с твърдоглав труд да доближат високо интернационално равнище, като практикуват профилирано образование за вратари от най-ранна възраст и самостоятелно поредно следене във времето.

ART GOALKEEPER TRAINING CAMP 2021 е подобаващ за вратари на възраст 8-18 години, които желаят да развият своите умения и да получат по-добро схващане на играта. Препоръчваме на всички участници, които ще се запишат за присъединяване да са придобили положителни съществени умения, подобаващи за съответната възраст и да са възприемчиви за учене. По време на програмата ще работим с другите етапи на играта, според методология, основана на техника, позициониране, взимане на решения и осъзнаване на играта. Говорим за: прекъсване, блокове, удари, отклонения, 1 против 1, реакция и други Правилното място и време да създадем децата по-силни, по-добри, по-пъргави и по-бързи. Вратарите ще бъдат разграничени на групи въз основа на възрастта им. Всички участници в края на вратарския камп ще получат документи за сполучливо показване, като най-добре представилите се вратари ще завоюват и специфична премия статуетка “Вратар на лагера”, както и фотография в албум “Стена на славата” в страницата на уредника: Vladimir Manolkov Goalkeeper Training School ", показа той.

Огромни благодарности към компаниите подкрепили самодейността за развиване на спортни гении у нас посредством профилирано образование: курорт Албена, Tourist Sport Holidays, Reusch, Select, Super Rich, CK и други

Пълната стратегия съдържаща цялата информация, както и форма за присъединяване ще може да получите на телефон: 0886 00 93 93 – Владимир Манолков Следете всичко по тематиката в формалната страница на вратарската школа във фейсбук - Vladimir Manolkov Goalkeeper Training School и в инстаграм - VMGoalkeeperTrainingSchool

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР