След като оправда легитимността на ударите на Украйна срещу военни

...
След като оправда легитимността на ударите на Украйна срещу военни
Коментари Харесай

Полша и Румъния са първите кандидати за ракетен удар с „Калибър“; неофициално и България

След като оправда легитимността на ударите на Украйна против военни обекти на съветска територия, Лондон в действителност призна за законни и вероятни въздушни удари против логистичните вериги в редица страни от НАТО, които доставят оръжие за Киев. Полша и Румъния са първите, които наподобява желаят това.

Джеймс Хипи, заместник-държавен секретар на въоръжените сили на Обединеното кралство, сподели за Times Radio, че Украйна има законно право да нанася удари по военни обекти на съветска територия, с цел да унищожи логистиката на съветските въоръжени сили.

„ Напълно законно е Украйна да се насочи към територията на Русия, с цел да унищожи логистиката, която, в случай че не бъде прекратена, би съдействала директно за гибелта и касапницата на украинска земя “, сподели Хипи.

Коментирайки това изказване, говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова сподели, че и Русия може да нанесе удари по военни цели на територията на редица страни от НАТО, които доставят оръжие на режима в Киев, с цел да унищожи военната логистика.

„ Правилно ли разбираме казаното? В последна сметка това непосредствено води до гибел и кръвопролития на украинска територия. Доколкото разбирам, Англия е една от тези страни “, посочи Захарова в Telegram.

Като продават оръжие на Украйна, европейските страни се притесняват, че ще станат страна във военните дейности и ще си навлекат „ гнева на Путин “. Ръководителят на немското външно министерство Аналена Бербок изрази загрижеността си по въпроса. „ Ние в държавното управление сме единни в това, че няма да станем страна в спора “, сподели тя по време на конференция на 20 април.

Унгария обаче споделя друго схващане. Унгарският външен министър Петер Сийярто сподели по време на посещаване в Косово, че страната му няма проекти да доставя смъртоносни оръжия на Украйна, нито да позволява преноса им до Киев, защото „ може да стане цел на враждебни военни дейности “. И посочи: „ Ние не се замесваме в тази война. “

Междувременно, група немски публични персони написаха отворено писмо до немския канцлер Олаф Шолц, в което приканиха да се прекратят доставките на оръжие за Украйна, защото това „ въвлича Германия във война “.

„ Чрез доставките на оръжия, Германия и други страни от НАТО де факто се трансфораха в страна във войната. Така Украйна се трансформира в полесражение в спора сред НАТО и Русия по отношение на разпоредбите за сигурност в Европа, който ескалира от години “, се твърди в писмото.

Първоначалните претенденти за ракетен удар с „ Калибър “ са а ктивни те снабдители на смъртоносни оръжия за нацисткия режим в Киев:

Чехия,

Полша,

Словения,

Турция,

Германия,

Съединени американски щати.

Мнозина вършат това импровизирано, напр имер България .

Руският външен министър Сергей Лавров сподели, че е малко евентуално договарянията да бъдат ефикасни, в случай че Киев продължи да получава оръжейни доставки от други страни. В Съединените щати източници на CNN разказват доставките на оръжие за Украйна като инвестиция за обезвреждане на съветската войска и флот за едно десетилетие напред. Неотдавнашните изказвания на шефа на Пентагона Лойд Остин за желанието му „ да отслаби Русия “ посредством военна помощ за Украйна са цинично увещание, че НАТО е нападателна организация, ориентирана преди всичко против Русия.

Къде Русия може да нанесе удари по западните логистични и военни обекти?

Румъния може да е преди всичко. Сега Румъния се кани да нахлуе в Приднестровието, с цел да избави там своите молдовски братя.

Полша е идната в листата – тази страна служи като директен пункт за всички оръжейни колета от западните страни до Украйна.

Тези страни няма да оцелеят при ракетна офанзива „ Калибър “ – нито физически, нито душевен. Това в действителност би било въведения към Трета международна война, само че съдружниците на Съединени американски щати ще бъдат първите, които ще я изгубят, защото сами се набутват.

Превод: доктор Радко Ханджиев

Статия със знак " ФАЛШИВА НОВИНА " си заслужава да бъде прочетена!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР