След като обяви, че няма да се ваксинира, дори това

...
След като обяви, че няма да се ваксинира, дори това
Коментари Харесай

Джокович ще може да играе без ваксина и в Рим


След като разгласи, че няма да се имунизира, даже това да значи, че няма да може да взе участие на избрани шампионати, при които това е наложително условие, Новак Джокович е под въпрос за огромна част от идните съревнования.

Положението в Съединени американски щати към момента не е изцяло несъмнено – през идващия месец там ще се проведат Мастърсите в Маями и Индиън Уелс, а държавното управление позволява доста лимитирани изключения, когато става дума за допускане на чужденци без ваксина. Ако не е изгубил челната си позиция в клсаирането до тогава, доста е евентуално това да се случи точно заради тези условия.

Добрите вести за него са, че ще може да играе на Мастърса в Рим при започване на сезона на клей. Джокович е петкратен първенец на Italian Masters:

„Няма условия за зелени документи за мачове навън, тъй че Джокович може да играе в Италия, в случай че желае. Няма да бъде позволен в хотели и заведения за хранене без подобен, само че ще може да играе ,“ съобщи Валентина Везали от италианското Министерство на спорта.

„Трябва да имаме поради и че от 31 март, според от развиването на епидемията, изключителното състояние може да завърши. Ще преценим всичко, преди да вземем решение.“

Засега пред международния №1 следва друго тестване – това в Дубай, където ще се нуждае от добър резултат, в случай че желае да резервира водачеството си в ранглистата.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР