След като Общото събрание на БФВ започна с леко закъснение

...
След като Общото събрание на БФВ започна с леко закъснение
Коментари Харесай

Александър Иванов: Всички сме тук, за да направим нещо добро

След като Общото заседание на БФВ стартира с леко забавяне и последва гала по връчване на специфични възпоменателни плакети и книги за клубовете, в ранния следобяд се стигна и до финалната му точка - избора на новия директорски съвет.

Мандатът му е за една година, когато изтича този на сегашния ръководител на УС Любомир Ганев.

Новият УС е сведен до 17 индивида, като нови са двама от членовете спрямо миналия състав: Александър Иванов - президент на ВК Хебър, и Александър Маджуров - президент на ВК Дея спорт. 
 Общото заседание на БФ Волейбол избра нов Управителен съвет Общото заседание на БФ Волейбол избра нов Управителен съвет
“Мен персонално ме стимулира това, че макар дребното години, които съм във волейбола, считам, че натрупах опит, с цел да мога да предложа и приложа нещата, които имам като визии и неща, които виждам като неналичия все още в ръководството на федерацията. Разбира се, моята роля сигурно ще бъде градивна, а не деструктивна, тъй като се вършат хубави неща, само че хубавото би трябвало да се надгражда. Само по този начин с една хубава основа може да реализираме подобен резултат, какъвто всички ние желаеме. Всички сме тук, с цел да създадем нещо положително и да помогнем на спорта да се развива в посоката, в която всички желаеме да го забележим и да го създадем одобрен обичан спорт на всички ”, съобщи Александър Иванов.

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР