След като Обединеното кралство обяви за доставката на снаряди с

...
След като Обединеното кралство обяви за доставката на снаряди с
Коментари Харесай

Шойгу предупреди за заплахата от ядрен конфликт след думите за доставката на снаряди с уран

След като Обединеното кралство разгласи за доставката на снаряди с обеднен уран дружно с танковете за Украйна, до нуклеарния конфликт, остават „ все по-малко стъпки “, счита съветският министър на защитата Сергей Шойгу.

„ Не инцидентно споделих за стъпките, остават все по-малко стъпки “, сподели Шойгу пред кореспонденти, отговаряйки на въпрос дали желанието да доставя снаряди с обеднен уран на Украйна значи, че светът е станал една крачка по-близо до нуклеарната конфликт.

Той също по този начин сподели, че доставката на снаряди с обеднен уран за Украйна ще принуди Русия съществено да намерения по какъв начин Москва може да отговори. „ Това ни кара да се замислим съществено за по-нататъшния ход на събитията, с който можем да отговорим “, сподели министърът на защитата в изявление за „ Москва. Кремъл. Путин ” по телевизионния канал „ Русия-1 ”, оповестява ТАСС.

Министърът означи още, че НАТО към този момент е употребило такива муниции, „ когато имахме събитията в Косово, Сърбия, когато те всеобщо, без никакви наказания, без никакви позволения, бомбардираха мирни градове, разрушаваха мостове “.

„ Имаше последици, имаше последици както за тези, които използваха тези муниции, по този начин и за популацията, имаше съществени болести, те изследваха всичко. Но както постоянно, те не се интересуваха доста от това по какъв начин тези муниции се отразяват на тези, против които ги употребяват “, добави Шойгу.

В оповестения в понеделник отговор на въпрос от английския член на Камарата на лордовете Реймънд Джолиф, английският заместник-министър на защитата баронеса Анабел Голди, написа че управляващите на Обединеното кралство ще доставят на Украйна снаряди, съдържащи обеднен уран и имащи нараснала успеваемост при заличаване на бронирани транспортни средства.

Превод: Европейски Съюз

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо` и в 25 МИР-София с преференциален №105. Подскажете на вашите другари в Ловеч и София кого да поддържат!?



Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР